22-годишна участничка в конкурс за красота загина при нелеп инцидент

...
22-годишна участничка в конкурс за красота загина при нелеп инцидент
Коментари Харесай

22-годишна участничка в конкурс за красота загина в нелеп инцидент

22-годишна участничка в конкурс за хубост почина при безразсъден случай във френския департамент Лоар. Морган Ролан, приключила на второ място в конкуренцията " Мис Лоар 2017 ", е била прегазена от трактор по време на разходка. Инцидентът е станал предишния петък, оповестява " Дейли мейл ". Морган карала колело със собствен другар, когато ненадейно на пътя им се появил автомобил. В опит да избегнат конфликта с колата, Ролан внезапно завила и попаднала под преминаващия наоколо трактор.

Колелото й се озовало сред машината и ремаркето, цялостно с дървени трупи. Младата жена е издъхнала на място. Първи на мястото на произшествието пристигнали чиновници на локалната пожарна. Те са открили, че момичето е мъртво. Въпреки това то качено на хеликоптер и откарано в болница, където са установили гибелта й.

Приятелят й, както и водачът на трактора, не са потърпевши. Модните среди са в потрес от случилото се. " Когато ориста открадне живота на една млада 22-годишна жена, можем единствено да сме смутени от тази покруса ", написа в обществената мрежа Силви Телие, общоприет управител на състезанието " Мис Франция ".

" Приятно пътешестване към земята на ангелите, красива Морган. Искрени съболезнования на родителите, приятеля и фамилията й ", прибавя тя. От локалната пожарна, където хубавицата е била доброволка, също й отдадоха респект. Пожарникари от цяла Франция се причислиха към тях.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР