22-годишна българска студентка от Университета в италианския град Павия била

...
22-годишна българска студентка от Университета в италианския град Павия била
Коментари Харесай

Намериха обесена българска студентка в Италия

22-годишна българска студентка от Университета в италианския град Павия била открита обесена, откакто 24 часа преди този момент била оповестена за изчезнала, заяви локалното издание " Ла провинча павезе ", представено от " 24 часа ".

Момичето изчезнало от общежитието си в университетския кампус в събота. В неделя локален земеделец я намерил обесена на дърво на пътя " Кампеджи ". Все още не се знае по какви аргументи момичето е поставило завършек на живота си. Полицията разпитала съквартиранта на българката в двустайното жилище в общежитието, само че към този момент няма изясненост.

Сред хипотезите за нещастието е любовно отчаяние, само че се проверява и какви са резултатите от следването на момичето.То не е оставило никакво писмо. За финален път момичето било забелязано живо в събота сутринта. След това българката излязла от общежитието, минавайки през рецепцията. Предполага се, че е минала няколкостотин метра по пътя, успереден на кампуса, след което е пристигнала до горичката в дъното на пътя " Кампеджи ", покрай автобусния гараж.

Българската студентка носела със себе си въже, което съгласно управляващите значи, че към този момент била решила да постави завършек на живота си. Сигнал, че е изчезнала подали нейни приятелки, както и съквартирантът й, откакто не могли да я открият вечерта в събота.

Властите към този момент са почнали да разпитват познати на момичето, с цел да стигнат до претекстовете за самоубийството. Тялото на студентката се намира в Съдебна медицина, където ще бъде направена аутопсия.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР