22.02.2022 г. се определя като специална дата, заредена с много

...
22.02.2022 г. се определя като специална дата, заредена с много
Коментари Харесай

Съдбоносната дата 22.02.22 г.: Днес внимавайте с мислите и думите!

22.02.2022 година се дефинира като специфична дата, заредена с доста мощна сила. Дали обаче днешния ден е благополучен изясняват нумеролозите.

" Това е по този начин нареченият палиндром – когато от едната и от другата страна смисълът е един и същи. Тук прави усещане броят на двойките – по три и от лявата, и от дясната страна. Тройката се счита за отпечатъка, белега и труда, който е резултат от едно и две. Тройката е манифестирана сила. Когато имаме тройка отляво и тройка отдясно, това безусловно значи, че имаме тъждество и баланс на Ин силата с Ян силата. Шестицата ни приказва за доста огромна дълбочина, за бездънен взор в материята ", изясни нумерологът Антоанета Жекова, позната още като АнтоА.

Астрологът Кирил Горанов обърна внимание, че това е дата, погледната от Григорианския календар.

" В етиопския, в ислямския и в еврейския календар това са разнообразни дати. Много е значима гледната точка. На нас тази дата ни наподобява извънредно магична, а в ислямския календар е 21 Раджаб 1443 година Това е нашата позиция и ние какво намираме в тази дата ", посочи той.

Интересна е връзката с китайците, защото двойката приказва за баланс освен сред Ин и Ян, а и сред мъжкото и женското, стана ясно още от думите на Горанов.

" Ако има спор Русия - Украйна, то той не би бил поради датата, а поради напълно разнообразни обстоятелства. Астрологията не работи с дати, а с позиции на планети и числа. Още на 2 февруари на последното новолуние във Водолей е почнал цикъл на основаване и цикъл на интеракция сред 2 страни. Забележете, двойката е ляво-дясно, мъжко-женско, добро-лошо, запад-изток, почти... Има интеракция ", изясни той.

" Днес е изходът от портала, който се отвори на 20 февруари, а 21 февруари му бе средата – през днешния ден е най-голямото напрежение, кулминационната точка. Днешният ден може да бъде много спешен, зависейки кой от каква точка го огледа. Смисълът е " огромната духовна промяна ". Днес по-слабите ще бъдат привлечени от по-силните, от по-знаещите, от по-можещите и с помощта на тях да се получи единството, което да докара до това световно духовно извисяване и промяна ", предвижда АнтоА.

Според нумеролога Милена Иванова символиката сочи, че денят е добър.

" Има шест двойки, не всеки път това е гаранция за огромен триумф и добра дата за взрив на сватби. Денят е с път на живота 3, което подсигурява естетика, баланс, уют в дома. Числата демонстрират, че през днешния ден всичко, което ще е за положително в бъдеще, ще стане посредством любовта, смеха и насладата. Това е по този начин, тъй като шестицата е цифрата на любовта ", обяснси тя.

В политическо отношение шестте двойки са връх в пирамидата на времето, само че не подсигуряват триумф. " Съдбата ни дава опция през днешния ден да има решения на парични въпроси, само че би трябвало да се внимава с дадените обещания, защото каквото кажем през днешния ден, би трябвало да бъде изпълнено ",обясни тя. 17 март е най-хубавата дата за изтегляне на заеми.

Нумеролози споделят, че двойката е знак на равновесието, в което хармонично се преплитат положителното и злото, хармонията и хаоса.

Този ден се пробвайте да се въздържате от ревнивост, злоба, експанзия, гневни думи, изключително изречени.

Помирете се с който сте се озовали в свада, първо протегнете ръка, поискайте амнистия.

На този ден вероятността за промени в живота ще се усили. Всеки човек ще се приближи до постигането на своята фантазия или цел. Доверете се на интуицията си - на този ден ще ви посетят верните мисли и хрумвания. Съдбата ще ви благоприятства при решаването на въпроси, които от дълго време ви тормозят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР