21 лунен ден от 20:25 часа на 28 октомври до

...
21 лунен ден от 20:25 часа на 28 октомври до
Коментари Харесай

АСТРОЛОГИЧНА ДНЕВНА ПРОГНОЗА ЗА 29 ОКТОМВРИ 2018 ГОДИНА

21 лунен ден от 20:25 часа на 28 октомври до 21:21 часа на 29 октомври

Това е интервал на неукротимо придвижване напред и нагоре.

Ден за смелост и дръзновение, на доброволни жертви, отвод от благосъстоятелност, революционни преустройства, настойчиво придвижване към задачата, умеене да се победи. Това е време за върхове и подвизи.

Активен и креативен ден. Хубаво е да се вършат физически извършения, да се прекарва време на чист въздух. В този ден би трябвало да сме почтени и обективни, даже в дребните неща. Всички хора би трябвало да са дейни, да се сплотяват, потребни са груповите занимания, всеобщите дейности, събрания и митинги; положителни резултати ще дават групови разисквания на проблемите.

Най-опасни са дейностите, на които ни улавят тъмните сили в този ден – неистина, хвалебствие, подмазвачество, т.е. всичко, което обезпечава личната полза, за сметка на отхвърли от праволинейност, почтеност и правдивост. Получената, в този ден полза ще бъде краткотрайна, а всяка кражба ще се разкрие, всички отрицателни дейности ще се отразят на вашия престиж.

Желателно е да излизате на чист въздух, където да се заредите от силите на природата – вятър, вода, земя, растения.

На моменти, денят ще бъде чудесно време за усамотение, самокритика и разбор на избрани събития и обстановки в живота ви.

Старайте се да избягвате хора, с които ще се чувствате напрегнати, затормозени и няма да намирате общ език. Колкото и да ви се постанова да споделяте с тях, гледайте да се измъкнете по най-дипломатичния метод.

Денят ще премине с акцент на дома, фамилията, удобната и хубава храна. Ще се стараете да си осигурите всевъзможни удоволствия и гъдели. Ще желаете да се поглезите.

Любовните ни връзки ще се засилят и ще усетим всевъзможни страсти. Ще им отдадем огромно значение и време.

Един прелестен и прочувствен ден, наслаждавайте му се с цялостна мощ.

Уязвим е стомахът през днешния ден, дванайсетопръстника и желателно да не се вършат там интервенции.

Повишена е възприемчивостта към отрови, в това число спиртни питиета и опиати.

Препоръчително е да се вършат процедури и да се лекуват камъни – бъбречни и жлъчни. Добре е за лекуване на заболявания, свързани с обмяната на веществата.

През деня ще почувствате прилив на доста усеща и страсти. Ще търсите и ще очаквате да получите милувки, деликатност и схващане от обичаните си хора. Ще желаете да обърнете внимание повече на фамилията си и на обичаните си хора. Този ден е прелестен и по тази причина би трябвало да се възползвате оптимално. Вечерта ще се отдадете напълно на домашния уют.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР