21-годишният нападател на Сан Лоренцо Адолфо Гаич потвърди, че ще

...
21-годишният нападател на Сан Лоренцо Адолфо Гаич потвърди, че ще
Коментари Харесай

Близо милион евро годишно промениха мнението на Гаич, аржентинецът подписва с ЦСКА

21-годишният нападател на Сан Лоренцо Адолфо Гаич удостовери, че ще премине в ЦСКА (Москва). Сделката беше пред неуспех поради желанието на футболиста да продължи кариерата си в Западна Европа, само че в последна сметка двете страни стигнаха до съглашение и аржентинецът ще облече екипа на " армейците ".

" Щастлив съм, че всичко се подреди. Остават напълно дребни елементи. Никога не съм бил в Москва, само че съм чувал, че е хубав град. Научих и хубави неща за тима, в които скоро самичък ще се убедя. Още не съм приказвал със Себастиан Дриуси от Зенит, само че съм уверен, че той ще ми даде потребни препоръки за живота в Русия ", сподели Гаич.

" Наясно съм, че трансфер в толкоз далечна страна може да се отрази отрицателно на възможностите ми да съм част от националния тим. Аз обаче имам вяра в себе си. Ако играя добре, ще привлека вниманието на селекционера. Не виждам огромен проблем ", продължи нападателят.

" Запознат съм какъв футбол се играе в Русия и какъв брой значима е физиката. Надявам се бързо да се приспособявам. Ще се опитам да играя мощно във всеки мач ", окуражен е Гаич.

" Отиването ми в ЦСКА е отлична първа крачка към огромния футбол. Ако се потвърдя, мога да мисля за някое от по-големите шампионати в Европа ", добави аржентинецът.

Сан Лоренцо ще получи 8,5 млн. евро, а също така си резервира и 20% от идващ трансфер на Гаич. Той ще подпише с ЦСКА контракт за 5 години, а заплатата му ще е 900 000 евро на сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР