21-годишен русенец избягал от затвора във Велико Търново, след което

...
21-годишен русенец избягал от затвора във Велико Търново, след което
Коментари Харесай

Заловиха беглец от затвора в Русе

21-годишен русенец избягал от пандиза във Велико Търново, след което е хванат късно нощес в Русе.

Той е бил в пандиза за една година поради осъществен обир. Сигналът за бягството е получен в следобедните часове на 23 ноември.

По предварителни данни беглецът е търсил някогашната си другарка, която е трябвало да чества рождения си ден в Русе. Така към 21 часа мъжът е видян в региона на ул. " Стефан Стамболов ", до момента в който към него са приближавали момче и момиче, за което по-късно е станало ясно, че е някогашната му другарка.

Служителите на реда се насочили към тях, само че пандизчията побягнал към Сарайския мост. Когато схванал, че няма да може да се измъкне, спрял и с цел да ги принуди да преустановят преследването – извадил нож, с който почнал да се самонаранява в региона на шията.

Полицейските чиновници го обезвредили с електрошоково помощно средство и неотложно са му оказали първа помощ до идването на екип на " Спешна помощ ".

Мъжът е откаран с кола за спешна помощ и е настанен в УМБАЛ „ Канев “ в Русе в устойчиво положение и без заплаха за живота. Предаден е за защита на Главна дирекция " Изпълнение на наказванията ".

По случая е формирано следствено дело.

Автор: Екип Българска национална телевизия Русе
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР