21-годишен младеж от село Беломорци е задържан за срок до

...
21-годишен младеж от село Беломорци е задържан за срок до
Коментари Харесай

Младеж блъсна полицай при проверка заради неправилно паркиране

21-годишен юноша от село Беломорци е арестуван за период до 72 часа във връзка със случай на незаконно разстройване на орган на властта да извърши отговорностите си по работа и нанасяне на лека телесна щета на полицейски чиновник. С разпореждане на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура - Търговище той е притеглен към наказателна отговорност за две закононарушения - по член 270, алинея 1 и член 131, ал 2, т. 4 от Наказателен кодекс. Мъжът е арестуван като обвинен по отношение на бързо произвеждане, стартирано на 20 септември 2022 година, оповестиха от държавното обвиняване.

Ден по-рано младият мъж карал по улица в регионалния град. Тъй като негов другар решил да пазари, той спрял автомобила си на неразрешено за това място. Действията му били видяни от патрулиращ полицейски екип, който подхванал дейности за осъществяване на инспекция. Младежът бил помолен да даде документите си за инспекция . Вместо това, обаче, той внезапно потеглил в опит да осуети полицейските дейности, блъснал с предната част на автомобила си един от служителите на реда , причинявайки му лека телесна щета, и избягал.

Работата по бързото произвеждане продължава под управлението и надзора на Районната прокуратура в Търговище. Предстои в съда да бъде импортирано искане младият мъж да бъде оставен за непрекъснато в ареста налагане на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него. Нарушителят е бил в изпитателен период по условна присъда за шофиране след приложимост на алкохол с централизация над 1,2 промила.
 Съдят жена, напляскала охранител и забила пестник на полицайка в София
Съдят жена, напляскала охранител и забила пестник на полицайка в София

Без причина блъснала неколкократно уредник по сигурността при Централния кооперативен съюз
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР