21-годишен млад мъж е бил убит в Пазарджик, а извършителят

...
21-годишен млад мъж е бил убит в Пазарджик, а извършителят
Коментари Харесай

Млад мъж е бил убит в Пазарджик, издирват 18-годишния извършител

21-годишен млад мъж е бил погубен в Пазарджик, а причинителят на закононарушението се търси. Сигнал за случилото се е получен нощес на телефона за незабавни повиквания-112 малко преди 19.00ч. По в началото получените данни на улица в града е станало сдърпване сред двама младежи, при което единият е извадил нож и пробол другия.
Прочетете още
Незабавно към мястото на случая са ориентирани автопатрули на РУ-Пазарджик и кола за спешна помощ на „ Спешна помощ “. Пристигайки било открито 21-годиен млад мъж от Пазарджик в безпомощно положение с прободни пострадвания За страдание макар намесата на медицинския екип на път към болничното заведение потърпевшият е умрял.

Периметърът към мястото на престъплението е блокиран, осъществен е подробен оглед от дежурна група чиновници от ОДМВР и РУ-Пазарджик в наличието на правосъден доктор. За случая неотложно е известена Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Криминалистите са открили самоличността на нападателя, който е 18-годишен гражданин града. Той напуснал местопроизшествието с лека кола и все още се укрива. Предприети са поредност от оперативно-издирвателни дейности за неговото локализиране и задържане. Работата по случая продължава, води се досъдебно произвеждане под наблюдението на прокурор от окръжната прокуратура.     
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР