21-годишен мъж е задържан за срок до 72 часа с

...
21-годишен мъж е задържан за срок до 72 часа с
Коментари Харесай

Млад мъж задигна 1 434 лева и фотоапарат от читалище

21-годишен мъж е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Шумен, откакто бил притеглен към наказателна отговорност за осъществен от него опит за кражба на сума пари и движимости от читалище в шуменско село, като казусът не е незначителен. Деянието останало незавършено от В.Х. по независещи от него условия. Това оповестиха от Апелативна прокуратура за Varna24.bg.



На 10 юли 2023 година, младият мъж направил опит да открадне сумата от 1434 лв. и фотоапарат от читалище в село Илия Блъсково. Той бил видян от служителка, която реагирала. Това принудило В.Х. да хвърли парите и да опита да избяга. Бързата реакция на полицейските чиновници довела до задържането му.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Районна прокуратура - Шумен. Предстои в съда да бъде импортирано искане за " задържане под стража “ на младия мъж, който е прочут на органите на реда и към сегашния миг е работил в изискванията на повторност при осъществяване на закононарушението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР