2023 г. вече е тук, а колкото и невероятно да

...
2023 г. вече е тук, а колкото и невероятно да
Коментари Харесай

Моника Валериева в страната на възрастните! Моделката за пиърсинга на зърната и връзката с Меди

2023 година към този момент е тук, а колкото и необикновено да ни наподобява, и януари съвсем е преполовен! Тоест, в случай че някой е имал смели проекти за тотална смяна, е извънредно време да работи!

Това точно прави и моделката Моника Валериева, която, би трябвало да признаем, си е сложила много реалистични цели за актуалната година. Тя просто желае да реализира задачите и фантазиите си. 

Виж още: Истински сърцеразбивач: Вижте порасналото момче на Мария Игнатова и Петко Димитров 

Но това не е всичко. Моника Валериева нееднократно е споделяла, че има много странна дневна рутина - става късно, а след това, до момента в който се оправи, ставало вечер. " Искам да трансформира режима си ", показа тя в Instagram. 

Е, евентуално няма да ѝ е доста елементарно, защото специалността на обичания ѝ човек, Меди, допуска точно подобен " извърнат " график. Впрочем Моника беше запитана за какво не демонстрира връзката си. Тя съобщи, че нищо не крие, само че и за нас остава тайнственост за какво двамата не качват общи фотоси. 

Виж още: Бояна Генова в окото на бурята! Пусна разголена фотография, предизвика стотици коментари 

Иначе Моника Валериева беше запитана и дали я е болял пиърсинга на гърдите. По думите ѝ това е едно от най-болезнените неща и предложи на своите почитатели, в случай че се подлагат на нещо такова, да е единствено с анестезия.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР