2022 се очертава като годината, която ще донесе много промени

...
2022 се очертава като годината, която ще донесе много промени
Коментари Харесай

EY организира безплатно събитие на тема „Кои са основните данъчни промени през 2022 г.“

2022 се обрисува като годината, която ще донесе доста промени в данъчната политика на България. Предстоят ни може би най-сериозните промени в региона на налозите от десетилетие насам, с които бизнесът ще би трябвало бързо да се приспособява.

За поредна година EY (Ernst & Young) като международен водач в областта на одита, данъчните и финансовите съвещания и покупко-продажби, ще показа най-важните от тях на годишното си събитие „ Данъци и право в бизнес календара за 2022 година “. Онлайн събитието ще се състои на 8 февруари от 10 часа и ще е гратис, само че изисква предварителна регистрация – https://go.ey.com/3t97zK5.

„ 2022 година ще донесе доста новости за бизнеса в региона на налозите и правото. Стартира преход към доста по-сложна данъчна система, предизвикана от европейски и национални цели. Дискусиите не престават, а за бизнеса остава отговорността за извънредно бърза акомодация и съблюдаване на новите правила. Това изисква обширно познаване на измененията и по тази причина ние в EY ще постараем да обхванем и представим най-важните от тях. Традиционно събитието ни се радва на голям интерес, над 500 души участваха на миналогодишното. И като жест към нашите клиенти и сътрудници, взехме решение тази година събитието още веднъж да е гратис, като регистрации ще бъдат одобрявани до привършване на лимита. “, разяснява юрист Милен Райков, Съдружник, Данъци Ръководител, Пазари за EY България, Северна Македония, Албания и Косово.

Някои от обсъжданите промени, които ще бъдат застъпени в онлайн събитието са най-малък 15% корпоративен налог за избрани данъкоплатци, „ зелени налози “, динамични осигурителни прагове и нови електронни заявления.

Пълният лист от тематики, които ще бъдат покрити в събитието, ще бъдат изпратени по мейл на всички записали се няколко дни преди датата на уебинара.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР