2022-ра беше предизвикателство в икономическо отношение. Растяща инфлация, високи цени,

...
2022-ра беше предизвикателство в икономическо отношение. Растяща инфлация, високи цени,
Коментари Харесай

Средностатистическо семейство: Преди със 100 лева пълнихме количката в магазина, а сега се чудим какво си купихме за тия пари

2022-ра беше предизвикателство в икономическо отношение. Растяща инфлация, високи цени, рецесия и неустановеност. Как вижда света едно средностатистическо семейство от малко градче на края на България, споделя Българска национална телевизия в собствен репортаж.

" То страна няма, то няма страна. Аз не знам, не виждам страна. Държавата е институция, която се грижи за хората. Не виждам кой по какъв метод се грижи за който и да било. "

Росен е на 36. Добър брачен партньор и татко. Росен, който избира да остане в Дунавци, тъй като е негов дом. Росен, който също по този начин отхвърля да бъде част от споделената страна.

" Аз нищо не диря от страната и надлежно се старая да не ѝ давам нищо. Не виждам смисъл да си набивам парите в осигуровки, след което да отида, не дай си боже, в болничното заведение и да си платим. По-добре единствено да си платим ", споделя Росен Грозданов.

Росен и Ралица, които градят своето бъдеще на улица " Георги Димитров ".

" Евентуално, в случай че изкараме някой лев си вършим ремонта - на тая стая, на оная стая ", споделя Росен.

" Няма скъпоплатен труд тук във Видин, няма да се лъжем - няма подобен, може би са единици, множеството работят за минимална заплата, това е ", добавя Ралица Цветанова, неговата брачна половинка.

" Ние не сме потребители. Ние си купуваме единствено нещата, които са ни нужни. Преди ходехме със 100 лв. в някой огромен магазин и си понапълним количката, в този момент 100 лв. се чудим къде отидоха. Какво си купихме ние за тези 100 лв. ", споделя още Росен Грозданов.

" Аз не желая да съм в системата, тъй като системата единствено ми взима, нищо не ми дава. Средностатистическо българско семейство. Точно такива сме ", споделя Росен Грозданов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР