2022 година се очертава като поредната година, в която ще

...
2022 година се очертава като поредната година, в която ще
Коментари Харесай

Кои са сериалите, които очакваме с нетърпение през 2022 г.?


2022 година се обрисува като следващата година, в която ще прекарваме доста време пред дребния екран. Вижте кои обаче са сериалите, за които в действителност нямаме самообладание.

Изненадите за почитателите започнаха още в първите дни на годината. Тийн драмата " Еуфория " се завърна със своя дълго чакан втори сезон, който се забави с две години и половина заради COVID-19 пандемията. Новите 8 епизода още веднъж наблюдават по какъв начин основните герои минават през тестванията на любовта, измяната и изневярата.

Вече е сниман и подготвен втори сезон на " Бриджъртън ". Действието на историческата драма се развива при започване на 18 век в Лондон и споделя за живота на огромно семейство, което се пробва да откри своето място във висшето общество. С първия си сезон " Бриджъртън " се трансформира в най-гледания сериал на " Нетфликс " преди появяването на " Игра на калмари ". Дали обаче втория сезон ще успее да надскочи този триумф, ще разберем на 25 март.

Ирландската гангстерска сага " Peaky Blinders " също се завръща за шести, финален сезон. Той трябваше да е подготвен още предходната година, само че епидемията от COVID-19 попречи продукцията да се осъществя по проект. Това обаче не е краят на историята - продуцентът Стивън Найт готви пълнометражен филм по претекстове от поредицата.

Петият сезон на " Короната " ще излезе през ноември 2022 година и ще ни потопи в 90-те години на предишния век. Актьорите Доминик Уест и Елизабет Дебики ще влязат в функциите на принц Чарлз и принцеса Даяна. Именно бурният фамилен живот на двойката ще е в основата на сюжета на идните 10 епизода.

Предстои да гледаме и " Домът на дракона " - предистория на един от най-успешните сериали на всички времена - " Игра на тронове ". Действието в сериала ще се развива 200 години преди " Игра на тронове " и ще споделя за рода на Таргариените, известни с това, че яздят дракони и не могат да бъдат убити с огън.

Вижте повече във видеото в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР