2021-ва ще се окаже нейната година – с ключовата роля

...
2021-ва ще се окаже нейната година – с ключовата роля
Коментари Харесай

Елена Телбис от Отдел Издирване:Исках да съм неврохирург

2021-ва ще се окаже нейната година – с основната роля на контрольор от Столична дирекция на вътрешните работи в премиерния престъпен сериал на Нова телевизия, a по-късно с следващата номинация за „ Икар “ за дебютната й пиеса „ Боклук “ в категорията „ Драматургичен текст “.

„ Трудно е човек да приказва самичък за себе си. Ако приятелите ми ме разказват, допускам, че ще кажат, че съм доста затворена, леко задръстена. Но си ги обичам - и те мен. Имам дребен кръг от другари, за които ще направя всичко. Може би има разминаване сред това, което съм си избрала за специалност, и характера ми. Наясно съм, че специалността ми е обвързвана с някаква гласност, само че до ден сегашен не съм привикнала “, показа актрисата от Народния спектакъл в „ Събуди се “.

„ Аз съм саможивец. Разтоварвам се, като се разхождам. Много обичам моя чичо, който е неврохирург и си бях споделила, че ще бъда като него. Оказа се, че не подбирам доста от химия и биология. В 10-ти клас взех решение, че е време да се ориентирам с какво ще се занимавам, а точно актьорската специалност. Тръгнах на школа към спектакъл „ Сълза и смях “, аплайвах и ме одобриха “, признава тя. Веднага след завършването си Елена Телбис стартира да играе в академичната натрупа, следва  „ Икар “ за поддържаща роля.

„ Аз съм доста прецизна като актриса, подредена и проведена. Бавна съм, не се мятам незабавно, което от време на време е добре, а от време на време не. Чувствам се малко по-сигурна в театъра, само че обичам и киното. Приятно ми е, че хората правят оценка високо „ Отдел Издирване “. Имам мощното предпочитание да съм добра в това, което върша. Страхувам се да не вляза в коловоз. Приемам рецензията, аз самата съм извънредно самокритична ", признава още Телбис.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР