2020-та ще е изключително динамична и напрегната година, прогнозира Станка

...
2020-та ще е изключително динамична и напрегната година, прогнозира Станка
Коментари Харесай

Ясновидката Станка Ангелова с много тревожни прогнози за 2020 г.

2020-та ще е извънредно динамична и напрегната година, предвижда Станка Ангелова, която е измежду най-известните ясновидки в България. В изявление за „ Флагман “ тя предизвести, че единствено една искра може да докара до Трета международна война. Трябва да са признателни на Господ, тъй като ни щади от страшни естествени бедствия, споделя дамата, която е и астролог. Тя има способността да “чете ” от Акашовите записи. В Божествените хроники, до които феномените като нея имат достъп, всеки субект е регистриран с делата, които е направил и с кармата, която би трябвало да изкупи. Ето какво още споделя Ангелова.

– Посрещнахме Новата година, изпълнени с вяра и религия, а медиите бълват страхотии. На Нострадамус му се привидяло преди пет века, че 2020-та е ще определяща за бъдещето на целия свят и предсказал заплашителен спор сред англосаксоните и руснаците, а Ванга пророкувала нова икономическа рецесия. Каква ще е годината съгласно вас?
– Изключително ще е динамична, доста напрегната и в стопански, и в политически аспект. Ще има доста съществени спорове, които ще изправят целия свят в заплаха, тъй като в случай че пламне искрата, ще стане по-страшно и от Втората международна война. Кризисните стадии ще са три. И този път обаче ще ни се размине. Екстремните обстановки няма да липсват, само че няма да се стигне до прекаленост. Много компании в света ще потънат в отговорности, а това ще се отрази на битието на хората.

– От годишния хороскоп, който сте разгласила в уеб страницата си, разбрах, че 2020-та ще е година на Стрелеца – ще си сбъдне мечите. Везните ще са все по-влюбени, а Овенът ще се освободи от оковите на предишното. Като астролог какво бихте споделила за България в годината на плъха? Ще се измъкнат ли страхливите българи от дупката, в която са се натикали след 30-годишния преход? Ще има ли всеобщи митинги?
– Много ще са, само че за жалост българинът няма към момента да излезе от дупката. Проблемът е, че сме страхлив и злорад народ. В другите европейски страни, когато има протестиращи в даден бранш, всички ги поддържат. При нас обаче това не се случва – излизат стотина пострадали и всички останали ги оплюват, вместо да се обединим. Докато не стартираме да се поддържаме взаимно, няма да реализираме нищо. Българите не сме мързеливи, само че сме обезверени.

– Има ли магическа мощ, която може да направи българите щастливци? Какво бихте посъветвали хората, с цел да се осъществен фантазиите им?
– Има и сънародниците ни постоянно би трябвало да са признателни на Господ, тъй като ни щади от страшни естествени бедствия. Имало е наводнения, трусове, само че минаваме по тънката лайсна. Бог ни дава, само че е нужно да създадем нещо за себе си. Трябва да сме съпричастни към болката на близък. Докато сме разграничени, ще страдаме. А съгласно вас по кое време един човек е благополучен?

– Когато е задоволен от себе си и от света, който го заобикаля…
– И когато може да подсигурява фамилията си. Не споделям, че би трябвало да вземем за пример да върви да си пие кафето в Париж. Говоря за средностатистическия българин, който се нуждае от добре платена работа. Когато това го няма, хората стават озлобени. Ако не получават постоянно заплата, затъват в задължения.

– Казват, че при високосна година природата се бунтувала и се случвали повече естествени бедствия. Имат ли в действителност съображение да се опасяват?
– Да. Ужасни бедствия ще има в целия свят. България няма да бъде подмината, само че няма да е толкоз тежко ситуацията, колкото в другите страни. Ще има през 2020-та доста наводнения, пожари и трусове. Те ще са повече, в сравнение с в предходните три години. Ще бъдем обаче пощадени.

– Президентът Румен Радев е в спор с ръководещите от ГЕРБ. Възможно ли е да се стигне до отстраняването му и до предварителни президентски или парламентарни избори?
– Не. Ще си изкарат мандата.

– Нови оставки на министри ще има ли?
– Правителството няма да падне, само че много от управниците ще се разделят с постовете си. За Бойко Борисов може да се приказват неприятни неща, само че той не толерира хората от своето обграждане и който сгафи, го отстранява. Само една птичка обаче пролет не прави. Защо трябваше да се стига до рецесията в Перник и министър председателят отново да се намесва…

– А на други места водна рецесия ще има ли?
– Не. Това, което се случи в Перник, е разследване от безхаберие.

– Прогнозата ви за изборите през 2019-та се оказа точна, само че какво бихте посъветвала политиците в този момент?
– Добре ще е партиите да намерят правилния път и да бъдат единни за положителното на България. Когато е за богатството на народа, дано политиците не помнят тясно партийните си ползи! Винаги се е крадяло и то освен в България, само че в случай че политиците работят за народа, хората няма да ги нервира това, че са взели и за себе си нещо. Много ми харесва вица за един българин, който отишъл на посетители на французин. Нашенецът бил заведен на вилата му. Яли, пили и най-после сънародникът ни споделил: „ Добре бе, другар, толкоз доста неща за малко време по какъв начин ги реализира “. Французинът дал отговор: „ Виждаш ли оня път, дето се вие? Сънародникът ни кимнал утвърдително. Зад него видял и болничното заведение. Малка част от всичко това остава при мен, споделил французинът. Двамата другари се разделили и след една година българинът поканил авера си на посетители. Нашенецът го закарал на морето, с цел да види вилата, яхтата и новата му колата. Французинът попитал по какъв начин за толкоз малко време по този начин забогатял. Българинът дал отговор с въпрос: „ Виждаш ли оня път, който се вие “. Чужденецът се пулел, само че такова знамение нямало. Нашенецът го питал дали вижда учебно заведение. Французинът дал отговор с „ Не “. А болничното заведение виждаш ли, попитал българинът и чужденецът на вятъра се взирал в далечината. Всичко е при мене, споделил най-после сънародникът ни. Дано ръководещите да схванат този анекдот!

– А има ли късмет да се изпълнят хотелите в Слънчев бряг с туристи след срутва поради срутва на туроператора „ Томас Кук “ или ще се стигне до серия от банкрути и до всеобща ликвидация на хотели край морето?
– Други банкрути няма да има. Хотелиерите ще се оправят с провокациите и ще продължат да развиват бизнеса си.

– По-трудна ли ще е 2020-та от 2019-та?
– Не. Важно е обаче всички да работим за България. Имаме толкоз красиви курорти, чудесни планини и минерални извори. България е богата страна. Трябва обаче да се развива в вярната посока.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР