2020-а ни даде исторически шанс да осмислим със своите действия

...
2020-а ни даде исторически шанс да осмислим със своите действия
Коментари Харесай

Борисов: С помощта на ваксините 2021-ва ще е година на новото начало

" 2020-а ни даде исторически късмет да осмислим със своите дейности девиза на страната ни -  " Съединението прави силата ". Нека мислим за това! Нека сме мощни с всеки жест към непознатия, с всяка мисъл за близък, с всяка дребна постъпка на грижа! Нека 2021 година да не изпитва мъдростта ни. Нека се обединим! Да продължим да се разделяме значи, че не сме се поучили от грешките си. "

Такова послание към българите разгласява министър-председателят Бойко Борисов във " Facebook " като част от новогодишния привет в формалния си профил.

" В първите минути на новата година ще си разреша да бъда оптимист! - написа още министър председателят. - Защото видях, че сме по-силни от вируса. Защото към този момент имаме ново оръжие. Защото най-страшното мина. Апокалиптичните сюжети ще оставя за новогодишните пожелания на други политически фигури с искания за държавници. Ние постоянно сме били по-силни в дейностите. И по тази причина с доста работа и увереност от наша страна, с доста отговорност и дисциплинираност от жителите, както и благодарение на имунизациите - ще създадем 2021-ва годината на възобновяване, на новото начало, на връщането към естествения живот. Аз имам вяра, че ще успеем! Заедно! Честита Нова година! "
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР