2018 вече е тук и за много от нас тя

...
2018 вече е тук и за много от нас тя
Коментари Харесай

Какво ще ви се случи през 2018 според зодията

2018 към този момент е тук и за доста от нас тя значи нови очаквания, проекти и фантазии. Мислим какво желаеме да се случи през идната година, сътворяваме описи и се надяваме на най-хубавото.
Оказва се, че и звездите мислят за нас. Всеки зодиакален знак ще се радва на нещо ново и друго през идната година. За някои това са работни триумфи, за други нова обич, а за трети екзотични дестинации. Ето какво ви чака през идната година съгласно зодията.
Овен
За представителите на зодия Овен 2018 година е много сполучлива. Предстои ви ново начало, разкриване на нови планове. Ще имате повече работа както в персонален, по този начин и в професионален проект, само че има за какво. Действайте деликатно и обмисляйте авансово решенията си. Урока, който най-вероятно ще би трябвало да научите през тази година е да имате самообладание за протичащите се неща към вас, което по никакъв начин не е елементарно.
Телец
За вас несъмнено измененията чукат на вратата стига да избягате от упоритостта си. Вие сте работохолици и това най-сетне ще ви възнагради. Не спирайте да се потвърждавате и вършиме това в което сте най-силни. Има огромен късмет нещо, което сте желали и чакали дълго време да ви се случи. Годината, в която влизате е динамична за вас. Поддържайте по равно персоналните и професионалните връзки, с цел да не се получи по този начин, че да пренебрегнете едното за сметка на другото.
Близнаци
Работа, работа и отново работа. През 2018 година ще се трудите доста. Възможни са достижения и хонорари, които ще ви устроят години напред. Промените касаят по скоро финансовото ви положение. През тази година ще съумеете да се отръскате от отдавнашните проблеми и да ги разрешите с лекост. Ако сте на път да промените работата си, не се тормозете, бихте могли да намерите по-добра, а и по-добре платена.
Рак
Най-после пред вас се открива прелестната независимост. Имате страхотна опция за изява както в работата по този начин и в любовта. Ще простите на хора, които са ви наранили преди доста време и към този момент осъзнавате, че в действителност съжаляват за грешката си. Трудностите не са спънка за вас, тъй че не им обръщайте внимание. Ако ги срещнете знайте, че всяка пречка е крачка към по-голям триумф.
Лъв
Насочете вниманието си към това, в което сте най-хубави. Проявявай тетърпение и не се отхвърляйте, макар че нещата се случват постепенно. Бъдете непрекъснати. От началото на самата година ще се захванете с решение на бъдещи проблеми. В фамилията и персоналния живот ще имате добра естетика и ще разрешите от дълго време неизяснени неща. Самочувствието и гордостта може да ги оставите за известно време в страни.
Дева
Представителите на зодия Дева през 2018 година най-сетне ще повярват в себе си. Тези,които търсят от дълго време любовта ще я намерят. Годината е значима за вас, тъй като ще би трябвало да вземете значими и виновни решения. Не се колебайте, а просто действайте. Вашия зодиакален знак несъмнено е от най-привилигированите. Ще се радвате на непоклатимост, реализирана от предишни достижения.
Везни
Годината ще бъде постоянна за вас и ще ви даде здрава основа, на която да стъпите и да сте постоянни за напред. Ще се наложи на някои от вас, да се изправите пред невярност или изменничество от непосредствен човек. Тя може да бъде обвързвана с сватбен сътрудник или сътрудник в работата ви. През 2018 година ще имате огромни триумфи, които сами ще си доведете.
Скорпион
През тази година триумфът ще е на ваша страна, като имате в поради, че годината ще бъде съдбоносна за вас. 2018 ще ви донесе повече позитивизъм да повярвате в себе си и да съумеете да сбъднете желанията и фантазиите си. Силната ви вътрешен глас няма да ви подведе, тъй че вслушвайки се в нея ще ви уточни вярната посока. Тези, които не са обвързани ще намерят своята половинка. Очаква ви една изпълнена с прелестни моменти година.
Стрелец
Много от вас ще премислят предишното си и ще погледнат най-сетне в бъдещето си. Промените за представителите на зодия Стрелец ще бъдат по скоро вътрешни в сравнение с външни. Не се нахвърляйте доста над желанията си и не очаквайте доста и огромни достижения, настройката е значима за това колкото по-малко очаквате толкоз повече ще бъдете възнаградени. През новата година работете повече, само че без да имате непотребни упования. Така ще се радвате повече на триумфите си.
Козирог
През тази година може би ще съумеете да намерите подобаващата професионална сфера за бъдещото си развиване. Ще имате не един път опция да се докажете. Големи шансове за реализиране на работни цели и любовни връзки. Възможно е да постигнете неща, които сте почнали доста от дълго време. Не се изсилвайте да извършите всичко едновременно. При вас колкото по-бавно се случват нещата, толкоз по-добре.
Водолей
Интерес през 2018 година при вас ще има и в персоналните и в професионалните връзки. Възможна е разлъка с хора с които не ви пасват ползите. Ще имате приятни изненади и щастливи промени. Ако има нещо, което не ви се е получавало до в този момент, не се отхвърляйте, а се борете за постигането му. Пред вас ще има доста пътища към триумф, стига да се насочите вярно към задачата.
Риби
Годината ще ви донесе доста позитивни промени. Избягайте от предишното и го оставете на назад във времето. Не се опитвайте да участвате във подправени игри, тъй като могат да ви подведат. Можете да постигнете доста през тази година, стига да се концентрирате деликатно и повече от преди. Ако не сте задоволени от постигнатото ще имате опция да се поправите.


Етикети:
Предишна Случайна вест Следваща ОЩЕ ОТ Любопитно  Как да се възстановим след разлъка Как да се възстановим след разлъка  Какви другари са зодиите Рак, Лъв и Дева Какви другари са зодиите Рак, Лъв и Дева  Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 8-14 януари Седмичен ЛЮБОВЕН хороскоп за 8-14 януари  Бруталната тирада на водещия на Бруталната тирада на водещия на " Златен глобус " Сет Майърс (ВИДЕО)  Бруталната тирада на водещия на Бруталната тирада на водещия на " Златен глобус " Сет Майърс (ВИДЕО) Интервю Още Кристияна Любенова: Когато знаеш какви са правата ти, не си безсилен
Знаят ли българите що е то право? Какви са главните им прав...
Томас Енгер: Хората са запленени от скандинавския метод на живот Кметът на Габрово: През 2017-та реализирахме обекти за 30 млн. лева Иван Костов: АЕЦ " Белене " е губещ план Кметът на най-голямото село в България: Тук получаваш удобствата коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Почина раненият при гърмежа до метростанц...
Мъжът, за който бе обявено, че е получил съществени пострадвания след гърмеж покрай метростанция " Ворбю " в Стокхолм, е умрял, съобщи...
Рекордни 37 предложения за социална поръчка с... Четвърти ден страната търси Росен Ангел... " Спаси София " към Фандъкова: Кога за след това... Над 1000 кукери гониха злото от Благоевгра... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Издирваният Росен Ангелов се е самоубил
Издирваният за шесторното ликвидиране в Нови Искър Росен Ангелов се е самоубил, съобщи БГНЕС. По първични данни Ангелов се е самоуби...
Младен Маринов: За момента не можем да каж... Дневен хороскоп за 8 януари Седмичен хороскоп за 8-14 януари Бизнесмен бе погубен в София НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Отношенията с Турция: Не би трябвало да забра...
" Нещо да сте чували за участие на Турция в Европейски Съюз? Аз не съм. Ние приказваме за разговора. Ние до момента сме се стремили да имаме положителни връзки,...
Измамата в клипа за европредседателството Една печка на дърва замърсява колкото 1000... Демокрацията не е измислила нищо ново осве... Захариева не изключи среща ЕС-Турция по вр...  www.expert.bg  Какво да извършите, в случай че ви откраднат телефона Какво да извършите, в случай че ви откраднат тел...  Убитият в София предприемач - притежател на четири настоящи компании Убитият в София предприемач - притежател н...  Ръст на продажбите на дребно в Европейски Съюз и еврозоната Ръст на продажбите на дребно в Европейски Съюз и евро...  Миньорите от закрити пред 2017 година рудници ще могат да се възползват от ранно пенсиониране Миньорите от закрити пред 2017 година рудниц...  www.iwoman.bg  Тези 5 зодии ще имат огромен КЪСМЕТ през януари Тези 5 зодии ще имат огромен КЪСМЕТ през я...  Ефикасни способи да се отървем от напрежението Ефикасни способи да се отървем от напрежението  Тиква с орехи и сушени плодове Тиква с орехи и сушени плодове  Да искаш не да го притежаваш, а да му принадлежиш Да искаш не да го притежаваш, а да му прочие..  http://www.sportlive.bg  Коутиньо мина медицинските прегледи и няма да играе за Барселона скоро Коутиньо мина медицинските прегледи и ня...  Делио Роси не желае просто да завоюва трофей с Левски, а доста повече Делио Роси не желае просто да завоюва тро...  Роси: Време е да решим дали желаеме единствено да участваме в шампионата, или да се конкурираме с другите Роси: Време е да решим дали желаеме единствено...  Пике стана за смях за думите си към Реал след прехвърлянето на Коутиньо Пике стана за смях за думите си към Реал... Интервю Още Кристияна Любенова: Когато знаеш какви са правата ти, не си безсилен
Знаят ли българите що е то право? Какви са главните им прав...
Томас Енгер: Хората са запленени от скандинавския метод на живот Кметът на Габрово: През 2017-та реализирахме обекти за 30 млн. лева Иван Костов: АЕЦ " Белене " е губещ план Кметът на най-голямото село в България: Тук получаваш удобствата Нови Най-четени Най-коментирани Турция проверява страни от Европейски Съюз за ислямофобия... 26 0 Основната версия за убийството на Петър Христов - поради бизнеса му... 94 0 Има заплаха запалилият се ирански танкер да избухне... 96 1 Кантарджиев удостовери: България е под опасност от зараза от морбили... 559 0 И миньорите от ликвидираните рудници ще имат право на ранно пенсионира... 169 0
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР