2018 година ще бъде изпълнена с безкрайни възможности за представителите

...
2018 година ще бъде изпълнена с безкрайни възможности за представителите
Коментари Харесай

Кажете Здравей на безкрайните възможности през 2018, Раци!

2018 година ще бъде изпълнена с безкрайни благоприятни условия за представителите на зодия Рак. Ще ви се случат доста хубави неща през тази година и би трябвало да посрещнете годината с отворени прегръдки.

Раците са измежду най-лоялните, симпатични и изобретателни хора. Също по този начин имат безапелационни качества и са в естетика с възприятията на близките, изключително на приятелите и фамилията. Като воден знак, Раците са извънредно сложни за опознаване. Те работят доста прочувствено, което е отлично качество, само че от време на време може да ги смаже. Въпреки позитивните ви качества, имате някои, които не са толкоз прелестни. Опитайте се да загърбите несигурността си, суеверията и от време на време манипулативните трендове.

Прогноза за 2018

Ще започнете годината мощно, тъй като на първия ден от годината Луната напуща Близнаци и отива към Рак. Ще умеете да управлявате всичко и да поддържате салдото в живота си.

Нещата ще се трансформират по-късно през месеца, заради лунно затъмнение и това ще накара Луната да се придвижи към Лъв. Това може да докара до това, че сте по-скоро център на вниманието, в сравнение с сте привикнали, само че не се тревожете. Тези типове завършения ще ви оказват помощ да растете и да получавате доверие.

През лятото, ще има още едно лунно затъмнение в края на юли, което ще накара Луната да се придвижи повече към Водолей. Това може да докара до смяна във фокуса ви и може да откриете, че имате по-широк ъгъл, когато става въпрос за проблеми във вашия личен живот и отвън него.

Бъдете внимателни от март до началото на юли. Този интервал може да ви накара да се чувствате малко по-чувствителни от естественото. Това може да ви помогне да изясните нещата и може би да ви помогне да разберете по-големи проблеми в живота си.

Кариера и финанси

С идването на Сатурн в знака на Козирога, съчетано със специфичната връзка сред Сатурн и Рак, вие ще бъдете водач на финансите през 2018 година

Когато слънцето навлезе в Рака, то ще извади Сатурн. Това значи, че ще бъде по-лесно да отхвърлите тежките решения и да доведете до щастлива работна среда и даже да докара до издигане в кариерата.

През февруари би трябвало да разпространявате себе си и вашите планове. Ако поемете риск през април, непланираното ви придвижване може да докара до по-голяма премия.

Юли ще бъде вашият връх за работа в мрежа. Ретрографията на Юпитер е на път да мине, което би означавало повече евентуални професионални тимове. Въпреки това, има Марс назадничав, тъй че внимавайте да не вършиме неточности.

Септември носи ново заричане със Сатурн, който към този момент не е назадничав. Това ще ви бъде от изгода, когато става въпрос за значими решения за парите и вашата работа. С интуитивната си природа, съчетана с чувството за по-голяма картина, сигурно ще излезете през останалата част от годината с някои огромни облаги.

Любов и взаимоотношения

Това е година, цялостна с завършения за вас, без значение дали сте сами или имате връзка.

През новата година, изключително през януари и февруари, би трябвало да можете да обсъждате даже най-сложните тематики с колегата си. През юни и юли, ще продължите да се изненадвате и да се гордеете с находчивостта на другия и да умеете да измисляте неприятности, които идват по пътя си.

Нещата могат да доближат ново равнище на фамилиарност през август за щастливата двойка. Нещата ще станат секси през октомври заради динамичното дуо на Юпитер и Скорпион за лятно ретроградно. Това би могло да помогне и за някои обществени и финансови проблеми, които могат да зародят към същото време.

Бъдете наясно, че Венера е ретроградна през октомври и ноември. Ако сте сами, това може да е уместно време за вас да преброите вашите благословии. Ако през януари възникне опция, бъдете деликатни, изключително в случай че е на работа. Запознаването с някого на работа идва със личен набор от опасности.

Октомври и ноември е уместно време, с цел да отделите малко време за вас. Ако сте след сериозна връзка, би трябвало да изчакате доникъде на месеца, с цел да продължите напред.

Здраве

През тази година не забравяйте да внимавате за енергийните си равнища. Отпускането и отделянето на време за себе си би трябвало да бъде приоритет. Имали сте няколко тежки интервали през последните няколко години, тъй че е време да отделите малко време за отмора.

Не забравяйте, че е значимо да се грижите за умственото, физическото и прочувственото си богатство. Тези области са взаимосвързани, тъй че в случай че зародят някои физически проблеми, не забравяйте да погледнете в себе си като цяло, с цел да потърсите корена на казуса. Тази последваща година също ще обърне особено внимание на вашето полово здраве и ще ви отнеме време, с цел да получите повече връзка с вашата духовна страна.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР