2018 г. ще бъде година на Луната. Луната е планетата

...
2018 г. ще бъде година на Луната. Луната е планетата
Коментари Харесай

Идва годината на Луната!

2018 година ще бъде година на Луната. Луната е планетата настойник на Рака, който е прочут със своята загадъчност, дълбока сензитивност и неподозирана вътрешна мощ. През тази година въздействието на Луната и на нейните цикли ще е изключително мощно изразено, най-много върху представителите на водните знаци – Рак, Скорпион и Риби, както и на хората с Луна или асцендент в някои от тези знаци. Именно по тази причина през цялата година ще ви описвам и осведомявам повече за нейните секрети и въздействие.  През годината на е добре да се съобразяваш изключително деликатно с и дни. Препоръчително е да вземем за пример да си на лека и разтоварваща диета (или в случай че здравето ти разрешава, да приемаш единствено вода) през дните на новолуние и пълнолуние. Това може да направи чудеса за здравето и фигурата ти. Причината е, че на новолуние организмът изхвърля интензивно всички насъбрани отрови и токсини, а на пълнолуние изцяло всмуква всички субстанции (и потребни, и вредни).

Периодите на новолуние и пълнолуние са извънредно благотворни и за упражняване на разнообразни медитативни техники. Медитацията при новолуние укрепва имунитета и работоспособността, а тази при пълнолуние и отстранява напрежението и напрежението.

Въпреки всичко обаче крайностите във връзка с храненето (пълен пост и фрапантни диети) би трябвало да се заобикалят непременно, тъй като те мощно изтощават организма и имат дълготраен отрицателен резултат. Ако си човек, който пости постоянно, е добре да се откажеш единствено от алкохола и месото, което е междинният и златният път. За старт на някаква уравновесена диета е най-подходящо да избереш интервал на намаляваща Луна. Ако в противен случай, искаш да качиш килограми, избери интервал на възходяща Луна.

Денят на Луната е понеделник. Цветовете й са сребристите, както и всички нежни и загадъчни тонове, изключително бледозелено, бледолилаво, бледожълто. Металът на Луната е среброто и е добре през 2018 година да носиш сребърни бижута за здраве. 

 

Невена е търсещ и откриващ човек, буен откривател на себе си и на другите. Обичайно в своите търсения си служи с методите на номерологията и астрологията, съчетани с коучинг метод и неподправена човещина. Да познаем себе си, ни носи силата да бъдем себе си, както и опцията да се развиваме и обновяваме ден след ден. Можеш да се обогатиш, а и да станеш част от нейното пътешестване на .
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР