2017 година е към края си, а същото важи и

...
2017 година е към края си, а същото важи и
Коментари Харесай

Кой ще влезе във финалната четворка? Тежки сблъсъци в турнира за Купата на България по хандбал

2017 година е към края си, а същото важи и за хандбалния календар на България. Последните публични мачове преди Нова година ще се изиграят идния уикенд, а те ще бъдат повече от забавни. Осем тима ще спорят за четири места във финалния шампионат за Купата на България при мъжете, който ще се организира през март, 2018. Във всеки от почивните дни програмата планува по две срещи.

Безспорно, в една от най-интригуващите, приятната изненада Железничар ще се изправи против варненския Спартак. Мачът е в неделя от 14:00 в залата на Национална спортна академия в столицата. Ако не съумеете да го посетите, ще имате опция да го гледате директно в ефира на Sportal TV и Sportal.bg! В предходната фаза " червено-черните " сервираха изненада, елиминирайки младия първокласен отбор на Локомотив (Горна Оряховица), само че в този момент тестването пред тях е още по-сериозно.

А другояче шоуто стартира още в събота на обяд. Точно в 12:00 носителят на трофея и първенец на страната Локомотив (Варна) ще одобри ловешкия Осъм. Двата отбора ще се срещнат за повторно от началото на сезона, откакто още в първия кръг на шампионата " железничарите " надиграха противника си в Ловеч.

В 14:00 вниманието на хандбалните фенове ще се пренасочи към Шумен, където Левски (Левски) ще опита да сервира изненада против любимеца Добруджа. Тимът от Добрич е втори в класирането на шампионата и гледа решително към полуфиналите, само че съперникът също ще влезе със самочувствие в дуела след безапелационен триумф с 35:22 над Етър (В. Търново) на 1/8-финалите.

Последният мач от четвъртфиналната фаза стартира в 16:00 в неделния ден. Съперници са два добре познати един на различен противника - Чардафон и Пирин (Гоце Делчев). Победителят от двойката ще излезе на полуфинал против спечелилия срещата сред Левски и Добруджа.

Купа на България, 1/4-финали

Събота, 16.12, 12:00 | Локомотив Вн - Осъм
Събота, 16:12, 14:00 | Левски - Добруджа (мачът се играе в Шумен)
Неделя, 17.12, 14:00 | Железничар - Спартак Вн | директно по Sportal TV и Sportal.bg
Неделя, 17.12, 14:00 | Чардафон - Пирин ГД
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР