2017 година беше, да кажем, интересна за Лъвовете. Случиха се

...
2017 година беше, да кажем, интересна за Лъвовете. Случиха се
Коментари Харесай

Лъвове, ето какво ви е подготвила 2018 г.

2017 година беше, да кажем, забавна за Лъвовете. Случиха се някои доста странни и забавни събития, тъй че не е нужно да споделяме, че всички сме доста разчувствани за Новата година и новото начало. И никой не е по-добър в слагането на ново начало и започването на чисто, от вас, насочени към деяние, Лъвове!

Вашият оптимизъм, сила и топлота освен ще ви трансфорат в центъра на всяко събиране през тази година, само че ще накарате всеки крах и отчаяние да наподобяват като нежелани. Ако сте изправени пред отрицателни обстановки или хора, ще излезете на върха. Пригответе се за вдъхновяващи вести през тази година!

Работа

Вашата кариера през 2017 година беше малко объркана и изпълнена със стрес за вас. Тази година ще бъдете доста по-спокойни и ще можете да се насладите на това! Но ще би трябвало да продължите да работите, с цел да управлявате настройките си и да ги задействате, когато зародят, с цел да не бъдат следени нещата. Добрата вест е, че бизнесът ще бъде сполучлив през 2018 година Ще станете доста амбициозни през юли. Тази година дава обещание някои доста значими контракти, които ще бъдат осъществени и ще бъдат дълготрайни. Също по този начин се чака, че ще извлечете изгодите от цялата си упорита работа - посредством парични нараствания и даже прогрес в длъжността. Разширяването на вашите действия на работното място също може да се окаже продуктивно.

Лъвът употребява мощните си страни и вътрешния военен дух, с цел да извърши големия план на своя началник или общително да подаде ръка на сътрудник, който наподобява претрупан. Ще се почувства добре и няма да остане неусетно!Продължете да поемате водеща роля и най-после да поискайте това покачване! Въпреки това, бъдете внимателни от завистта измежду сътрудниците си - това може да аргументи непотребен напън върху качеството на труда и хората в работната среда. Останете мощни и амбициозни! Това е най-добре.

Ако търсите работа, ще имате шанс по-късно през годината, когато Сатурн, работната планета, се реалокира в знака ви през юли.
Любов
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР