20-ят слънчев ден е свързан с победата. Това е един

...
20-ят слънчев ден е свързан с победата. Това е един
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреди: Избягвайте празните разговори!

20-ят безоблачен ден е обвързван с успеха. Това е един от най-активните дни за правото дело и време за разкритие на злото, победа над страховете и разрязване на „ гордиевия възел”. Добър е за дейни дейности, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си, представена от bulgaria.utre.bg.

„ На делата, които се стартират през днешния ден, е належащо да има цялостна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Да се води битка за правдивост, само че по почтен метод! Това е ден на успеха над страховете, по тази причина не би трябвало да се изпитва уязвимост и да не се боите от нищо “, поучава астрологът.

„ Сега елементарно се вземат решение всевъзможни разногласия, заплетени проблеми. Добър ден за разнообразни силови извършения и оживление на кръвта. Хубаво би било да се разплатите с задълженията. Това е един от подобаващите дни за кръвопускане. Благоприятно е да се пътува единствено на къси дистанции, както и за работа със земята. Добре е в този ден да се купят обувки, маратонки “, прибавя Ивелина Пенчева.

„ Хубаво е да се помолите на предците и да поискате помощ и протекция, изключително за дома и фамилията. Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо, или го свършете до дъно! Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните диалози! Старайте се въобще по-малко да разговаряте! Малко да се спи! Нежелателно е да хитрувате, да лентяйствате “, предизвестява астрологът.

„ Недопустими са шантаж, принуждение, закани. Не се поддавайте на провокации на дръзки и нагли хора! Нежелателно е да се осквернява водата, да вредите на растенията – не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета! Не би трябвало да се унищожава живата природа. Противопоказно е мъжете да ухажват непознатите дами през днешния ден “, прибавя Ивелина Пенчева.

„ За предпочитане е пикантна храна, кореноплодни. Нежелателна е приложимост на алкохол. Да не се яде свинско и сладко! Да не се яде по доста “, поучава тя.
„ Препоръчват се червени и блестящо жълти цветове. Да се заобикалят тъмните тонове “, предизвестява астрологът.

„ Само тези сънища са обилни, в които има борби, оръжие, метал, остриета. Това постоянно е обвързвано с значимо решение във вашия живот. Сънищата на дамите са по-значими от тези на мъжете. Ако ви се присънят кошмари - знак да разрешаване на сложни обстановки “, прибавя Ивелина Пенчева.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР