20% увеличение на заплатите на служителите в общината в Белица,

...
20% увеличение на заплатите на служителите в общината в Белица,
Коментари Харесай

Кметът на Белица вдига заплатата на общинските служители, които се ваксинират срещу коронавируса

20% нарастване на заплатите на чиновниците в общината в Белица, в случай че се имунизират против ковид - това разгласи кметът на Белица Радослав Ревански в профила си във Facebook.

Ревански, който към този момент е имунизиран и с трета доза (бустер), моли за всеобща имунизация по отношение на епидемиологичната конюнктура в страната и предизвикването, което ни насочва новия вариант.
На фона на високата смъртност: Здравният министър твърди, че коронавирус вълната е пречупена
„ Пречупихме вълната. Броят на инфектираните понижава, а този на имунизираните и тестваните се усилва. Броят на хората в лечебни заведения н...

" За да запазим стопанската система и обществото ни, е извънредно належащо да проявим гражданския си дълг и да се имунизираме. Ковид-19 се оказа по-продължително и съществено предизвикателство, в сравнение с чакахме. Пандемията остави своя отпечатък върху всекидневието ни. Призовавам всички да се имунизират против COVID-19, с цел да бъдат избегнати всевъзможни рискове, които водят до гибел. Тези чиновници, които го създадат, ще бъдат възнаградени с 20% нарастване на заплатите. Доверете ми се ", написа в профила си във Facebook Ревански.

Още:

Още от БЛАГОЕВГРАД:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР