20 служители на РДПБЗН-Кърджали са наградени по случай професионалния им

...
20 служители на РДПБЗН-Кърджали са наградени по случай професионалния им
Коментари Харесай

20 от РДПБЗН-Кърджали с награди за празника

20 чиновници на РДПБЗН-Кърджали са наградени по случай професионалния им празник 14 септември, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

На специфична гала през днешния ден те получиха самопризнание за качествено осъществяване на директната си работа.

Със заповед на шефа на ГДПБЗН основен комисар Николай Николов 11 пожарникари от Кърджали са отличени с оповестяване на признателност и парична премия за значителен принос в съответни професионални задания.

С писмена хвалба шефът на РДПБЗН-Кърджали комисар Сергей Заимов е наградил още 9 чиновници от дирекцията.

На тържествотов двора на Пожарната работа в Кърджали през днешния ден комисар Заимов прочете заповедите за награждаване и връчи наградите на отличените.

Седмицата на пожарната сигурност на следващия ден в Кърджали продължава. От 10 часа ще бъде отслужен водосвет за здраве в параклиса „ Свети оракул Илия “.

От 11 часа е полагането на цветя и венци пред Паметника на починалите в осъществяване на служебния си дълг чиновници на Министерство на вътрешните работи в региона.

В 11,30 часа е началото на показване на обновената техника за реагиране при пожари, бедствия и изключителни обстановки в пешеходната зона на бул.„ България “. Ще има и проява на дейности при разнообразни по темперамент катастрофи.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР