20 са къщите за гости в област Варна, построени със

...
20 са къщите за гости в област Варна, построени със
Коментари Харесай

20 са къщите за гости във Варненско, построени с 5,7 милиона лева евросубсидии

20 са къщите за посетители в област Варна, издигнати със средства от Програмата за развиване на селските региони, това сподели информация на Радио Варна в интернет-страницата на Държавен фонд „ Земеделие “.

Над 5 милиона и 700 хиляди лв. е общата стойност на дотациите, отпуснати за построяването на тези къщи за посетители. Някои от тях са новопостроени, други са основани след реорганизация на към този момент съществуващи вили или дребни хотели.

Шест от бенефициетите във Варненско са получили по 391 хиляди лв. – това е и най-високата сума, която е отпусната за къщите за посетители в региона. Най-ниската е малко над 48 хиляди лв..

Наша инспекция откри още, че доста от къщите за посетители във варненските села нямат уеб сайтове, някои имат страници в обществените мрежи или профилираните уеб сайтове за туризъм. Там обаче постоянно липсват каквито и да били форми за контакт с техните притежатели или шефове.

12 от всички над 700 къщи за посетители, построени по ПРСР, са в Добричка област.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР