20 нови членове прие МГЕРБ -Враца на проведеното тази вечер

...
20 нови членове прие МГЕРБ -Враца на проведеното тази вечер
Коментари Харесай

Рекорден брой нови членове прие МГЕРБ-Враца

20 нови членове одобри МГЕРБ -Враца на извършеното довечера заседание на младежката организация.  

„ Това е казус в историята на младежките политически организации като цяло “, разяснява регионалният координатор  на МГЕРБ Мартин Харизанов.

„ Днес е същински празник за нашата конструкция, тъй като ще приемем 20 нови членове. Всички те са млади и дейни хора, експерти с ясна визия за бъдещето, както и предпочитание за работа за развиването на региона.

Това е извънредно радостно и е показателно, че макар опитите на политическите ни съперници да изолират ГЕРБ, ние сме мощен фактор измежду младежите. “, сподели още Мартин Харизанов.

На днешното заседание бе разисквана идната самодейност на МГЕРБ-Враца за издаването на родолюбив вестник във връзка Националния празник на България - 3-ти март.

Празничното издание ще носи името „ Аз съм Българин “ и ще включва исторически разкази и публикации за българските революционери и опълченци, както и малко познати обстоятелства за времето, когато България е воювала за своята независимост.

Вестникът ще бъде отпечатан в десетхиляден тираж и ще бъде подарен на поданици на региона в празничния ден, дружно с пет хиляди трибагреника.

Младежката организация на ГЕРБ-Враца е една от най-големите в страната. Към момента дейните членове на МГЕРБ са над 140 души. Те са от разнообразни обитаеми места в региона. Младежите се открояват със своето новаторско мислене, положително обучение, отлична професионална и персонална реализация. Всички членове на МГЕРБ вземат участие интензивно в публичния и политически живот на област Враца.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР