20 месеца условно с четири години изпитателен срок е първата

...
20 месеца условно с четири години изпитателен срок е първата
Коментари Харесай

20 месеца условно за закана за убийство и лека телесна повреда получи прокурорският син

20 месеца условно с четири години изпитателен период е първата присъда, която получава Васил Михайлов, наследник на пернишкия прокурор Бисер Михайлов. Тя е за лека телесна щета и закана за ликвидиране на мъж наоколо до детска площадка в Перник през май м. година Това стана ясно от думите на прокурор Георги Иванов от Софийската районна прокуратура. Присъдата е получена след съглашение с прокуратурата, откакто Васил е признал виновността си. 

Срещу 19-годишния юноша има и още едно дело, така наречен огромно дело, по което той има осем обвинявания, все за хулигански изцепки. Следващото заседание по него е през ноември.  Васил има и дело за закана за ликвидиране на някогашната си другарка. Момичето всее още е с полицейска защита.

Сигналът за тези закононарушения, за които получи наказване, е получен по-късно, тъй като те са осъществени през май 2022 година, изясни прокурор Иванов във връзка на завършилото дело. Заканите били отправени покрай детска площадка, а Васил е нанесъл удар с предмет,  за който може да се допуска, че е бокс, добави  той. Делото е било в областен съд - Сливница.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР