20-годишното момиче, което вече проби на музикалната сцена, изживяло нещастно

...
20-годишното момиче, което вече проби на музикалната сцена, изживяло нещастно
Коментари Харесай

Никой Не Знае! Лъсна Истината За Дъщерята На Ваня Щерева 20-Годишната Мила! Виктор Калев Е

20-годишното момиче, което към този момент проби на музикалната сцена, изживяло нещастно въодушевление към нежния артист Виктор Калев като тийнейджърка. Девойчето цяла година въздишало по двойно по-възрастния от него театрал, който по този начин и не му обърнал грам внимание.

" Виктор беше първата обич на Мила. Вместо да си пада по момчета на своята възраст, дребната беше луднала по него и го преследваше на всички места. Ходеха дружно на кино, на разходки, а той, горкият, по този начин и не разбра, че девойката не го приема единствено за фамилен другар ", споделя приятелка на Ваня Щерева, написа Пик.

Писателката и геният от Златоград са близки към този момент повече от две десетилетия, а дребната Мила е израснала на коленете на артиста. Когато била в десети клас обаче, обърканата пубертетка решила, че Виктор е мъжът на живота й. Обаждала му се когато и да е на денонощието, споделяла му интимни детайлности за живота си, които не знаели даже нейните родители.

Калев бил доста гальовен и радушен, само че безусловно непокорен на чара на девойката. В последна сметка Мила сама " преболедувала " тийнейджърското влюбване, написа седмичник.

Мила е щерка на Ваня Щерева и баскетболиста на ЦСКА от близкото минало Роберт Гергов.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР