20-годишният защитник на ЦСКА Християн Петров е вариант пред треньора

...
20-годишният защитник на ЦСКА Християн Петров е вариант пред треньора
Коментари Харесай

Саша Илич прави важна рокада за мача с Базел

20-годишният бранител на ЦСКА Християн Петров е вид пред треньора Саша Илич за ляв бек в семейството на Базел от плейофите на Лигата на конференциите, написа " Тема Спорт ". Наказан за дуела е Брадли де Нойер и това оставя дупка в състава.

Ползваният на тази позиция Галин Минков се показва едва и е съвсем изключено да започва против швейцарците. Опция за ляв бек е и Тибо Вион. Надали обаче Саша Илич ще се лиши от експанзията и динамичността, която французинът придава в средата на терена. В халфовата линия Вион ще е доста по-ценен.

Християн Петров досега играе като централен бранител. Нещо повече - младокът стартира като титуляр и в петте мача на отбора през сезона в Първа лига и не е пропуснал нито минута. Не по този начин обаче стоят нещата за него, когато дойдат срещите на континенталната сцена.

В Лигата на конференциите той има единствено 1 мач. Започна в семейството на Сейнт Патрикс, изгубено с 0:1 на " Васил Левски ". Точно преди година той бе употребен като ляв бек в стартовия състав на ЦСКА за мача с Пирин на " Армията ", извоюван с 1:0.
 ЦСКА с група от 28 футболисти за мачовете с Базел
ЦСКА с група от 28 футболисти за мачовете с Базел

Бисмарк Чарлс няма да бъде подготвен за игра още най-малко към 2 седмици
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР