20-годишният шофьор, който блъсна четири деца и падна с автомобила

...
20-годишният шофьор, който блъсна четири деца и падна с автомобила
Коментари Харесай

Шофьорът, който блъсна 4 деца в София, има зад гърба си 5 нарушения

20-годишният водач , който блъсна четири деца и падна с автомобила си в Перловската река в квартал „ Хаджи Димитър “ има зад тила си пет нарушени я – три за превишена скорост , едно за потребление на мобилен телефон и едно за неносене на документи. Това съобщи пред публицисти шефът на „ Пътна полиция “ Росен Рапчев.

 злополука София БГНЕС
Той посочи, ч е при нахлуване в кръстовище водачите не би трябвало да усилват скоростта и би трябвало да наблюдават деликатно сигнализацията и останалите участници в придвижването.
 
Все още е рано да се каже, чия е виновността за злополуката. Има разнообразни версии, които ще бъдат изяснени в досъдебното произвеждане , уточни Росен Рапчев:
 
„ Водачът е на 20 години, а има пет нарушавания на Закона за придвижване по пътищата, като три от тях са за превишена скорост “. -->

 злополука София БГНЕС
„ Нямаме данни на това кръстовище да има централизация на пътно-транспортни катастрофи. Реално видяно, всяко едно кръстовище е евентуално рисково, в случай че има лидер, който навлиза в кръстовището, без да е обезпечил и без съществено да е подчертал на знаците и близките участници в придвижването. Не считам, че има проблем със сигнализацията. Според мен, сигнализацията е добре направена, ясно забележима, както хоризонтална, по този начин и отвесна “, добави Рапчев.
 злополука София БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР