20-годишната варненка Ива наруши правилата на Игри на волята, след

...
20-годишната варненка Ива наруши правилата на Игри на волята, след
Коментари Харесай

Ива от “Игри на волята”: Използвах телефона на Ситнилска, понеже се поддадох на едно изкушение

20-годишната варненка Ива наруши разпоредбите на " Игри на волята ", откакто употребява нелегално вкарания телефон на Ситнилска. За наказване беше изпратена на Чистилището, където напусна играта след съвет на Изгубени.

„ Ако можех да върна лентата обратно - сигурно нямаше да го направя по никакъв метод, тъй като знам какво ми е коствало да вляза във формата и какъв брой мощно съм го желала. Със сигурност не си заслужава да я върша тази тъпота “, споделя многократната републиканска шампионка в разнообразни дисциплини и носителка на народен връх в дисциплината бътерфлай.

Какво сподели още за присъединяване си в петия сезон на риалити формата, вижте:

Кой е най-секси участникът в племето на Амазонките?
 
Амазонките? Ами, аз считам, че всички Амазонки сме секси. Даже чувахме много мнения, че даже след 3 седмици на реката изглеждаме обичайно. Не мога да кажа някой съответно. Всички сме много рискови мацки.

Кой беше най-слабият състезател от племето на Амазонките?
 
Най-слабите участници от Амазонките за мен бяха Вики и Рали и по тази причина и ги номинирахме на първия ни съвет. Смятам, че те са най-слаби, тъй като за мен в първите борби най-важното качество беше това да си съответен и адаптивен към играта, което не го виждах в тях.

Защо употребява телефона на Ситнилска?

Използвах телефона на Ситнилска, тъй като се поддадох на едно прелъщение, което щракна клопката пред мен. Ако можех да върна лентата обратно - сигурно нямаше да го направя по никакъв метод, тъй като знам какво ми е коствало да вляза във формата и какъв брой мощно съм го желала. Със сигурност не си заслужава да я върша тази тъпота.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР