20-годишната Тори от Тексас сподели в социалната мрежа Туитър история,

...
20-годишната Тори от Тексас сподели в социалната мрежа Туитър история,
Коментари Харесай

70-годишна жена избяга с балната рокля на внучка си, за да се омъжи във Вегас

20-годишната Тори от Тексас показа в обществената мрежа Туитър история, която развълнува хиляди консуматори. В своя туит Тори споделя за щурата обич на нейната 70-годишна баба Пени.
"Баба ми избяга в Лас Вегас с мъж, с който се срещнаха онлайн. Все се майтапих с нея за онлайн срещите й, само че тя се омъжи за него, облечена в балната ми рокля. Тази жена е най-хубавата ми другарка ".
Пени се омъжва за Ричард, с който се срещат в уеб страницата за запознанства Match.com преди по-малко от година.
"Не желаех брачен партньор. Не желаех гадже. Исках единствено компания, да гледаме дружно филми, да излизаме и да вечеряме дружно. Не желаех същинска връзка ", споделя 70-годишната Пени пред INSIDER.
Ричард е на 74 години, живее на към час път от вкъщи на Пени, само че бързо съумява да я завоюва.
Така стартира сантименталната приказка сред двамата. Пени и Ричард стартират първо да вървят дружно на вечери, по-късно на неделни служби, даже възнамерявали общи пътешествия. След известно време Пени се реалокира в дома на Ричард.
Внучката на Пени е от самото начало със своята баба. Подкрепя я, вози я, когато отива на среща с Ричард, който схваща, че младата й внучка е извънредно значима част от фамилията на Пени. Толкова значима, че той желае позволение да се омъжи за своята нова обич от самата Тори.
Няколко седмици по-късно Пени изненадва баба си с моминско празненство.
"Тя нямаше никаква визия за празненството. Баба ми е прелестен човек ", споделя Тори.
След моминското празненство, Тори не се чува с баба си няколко дни. Пени въпреки всичко се обажда и оповестява на внучка си, че с Ричард са се оженили. Тори е шокирана от новината, тя даже не е знаела, че са във Вегас.
За да се отблагодари за всичко на Тори, Пени взема решение да се омъжи в нейната бална рокля. 20-годишното момиче си спомня, че тя е дала своята рокля за едно от пътуванията на Пени и Ричард.
"Облякох тази рокля, тъй като в случай че не беше ти, аз нямаше да съм в Тексас, нямаше да се срещна с Ричард. Нямаше да ми се случат половината от нещата, които в този момент изживявам ", споделя Пени на своята внучка.
Пени и Ричард не имат намерение да спрат със сватбата, те възнамеряват идващите си завършения. Двойката обмисля странствуване в Съединени американски щати и круиз до Мексико.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР