20-годишната Лорън Уудс от Източен Съсекс едва ли ще реши

...
20-годишната Лорън Уудс от Източен Съсекс едва ли ще реши
Коментари Харесай

20-годишна британка реши да боядиса косата си, сега и родната й майка не може да я познае

20-годишната Лорън Уудс от Източен Съсекс надали ще реши още веднъж да си боядисва косата сама, откакто последният й опит приключи трагично. След разкрасителната процедура младата жена е в болница с подуто лице и тежки изгаряния. Преди да боядиса косата си Лорън изглеждала по този начин:



А след използването на продукта – по този начин:



Страховитите фотоси се появиха на профила на младото момиче във Facebook. С тях тя желае да предизвести дамите какъв брой рискови могат да бъдат боите за коса. Уудс твърди, че преди да се боядиса, е направила тест върху ръката си и той не посочил признаци за алергия. Според нея това потвърждава, че даже и тествана, боята може да ви сервира доста неприятна изненада.

„ Боядисването несъмнено не си заслужава болката, която трябваше да преживея. Не желая някой различен да преживее това, през което прекосих аз”, споделя Лорън.



Постът на британката провокира бурна полемика в обществената мрежа. От мненията под него излиза наяве, че 20-годишното момиче се е отървало доста леко.

„ Това се случи и с мен. Бях в болница седем дни. Цялото ми лице, шия и чело бяха подути, четири дни даже не виждах”, споделя Хайди Купър.

„ Същото се случи и с мен. Трябваха ми пет дни, с цел да изляза от анафилактичния потрес. Близо месец изкарах в кардиологичното поделение на болницата”, написа Лаура Уайлд.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР