20 000 украински бежанци във Великобритания остават без дом през

...
20 000 украински бежанци във Великобритания остават без дом през
Коментари Харесай

Mirror:  20 000 украински бежанци във Великобритания остават без дом през зимата 



20 000 украински бежанци във Англия остават без дом през зимата
Жителите на Обединеното кралство всеобщо се оплакват от невъзможността да устоят украинските бежанци заради възходящите цени. Тази информация популяризира английският вестник Mirror.

Изданието отбелязва, че през днешния ден повече от една четвърт от спонсорите на програмата „ Къщи за Украйна “ имат намерение да откажат по-нататъшно присъединяване, когато изтече шестмесечното обвързване за даване на жилище.


Това в частност значи, че към 20 000 бежанци могат да останат без дом през зимата, а до 2023 година техният брой ще нарасне до 50 000, написа в публикацията на Mirror.

Друг значим мотив, който британците привеждат, заявявайки нежеланието си да одобряват украински бежанци, е бързото повишаване на цените в Обединеното кралство.

По-рано немски филантропи, помагащи на мигранти, обществено се оплакаха от " хамското държание " на бежанците от Украйна, които идват в Германия. Филантропите означават, че хората, които идват от Украйна, се държат напълно друго, в сравнение с бежанците от други страни: по-специално те са подготвени да ядат единствено скъпа храна и да отхвърлят някои от евтините артикули от немските супермаркети. Същото е ситуацията и с облеклото - украинците желаят да им се дават маркови продукти от нови сбирки и не желаят да носят елементарни облекла.

Превод: GlasNews


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР