20 – годишна ефективна присъда при първоначален строг режим на

...
20 – годишна ефективна присъда при първоначален строг режим на
Коментари Харесай

Зверство: Мъж стреля 7 пъти в познат, влачи трупа му и го зарина с клони в сливенско

20 – годишна ефикасна присъда при първичен непоколебим режим на изтърпяване постанови състав за сливенския областен съд по дело за зверско ликвидиране осъществено на 21 юли 2020 година в землището на село Панаретовци, написа telegraph.bg.

Тогава в пресушен напоителен канал, покрит с клони и треви бе открит трупът на 45-годишния Стоян Тодоров Стоянов, притежател на няколко ниви и овощна градина. В тялото бяха открити 7 патрона, жертвата е била влачена над 100 метра от килъра, с цел да бъде скрита.

Тогава патоанатомите откриха че гибелта е настъпила рано заранта на предния ден, стрелецът употребил модифициран в военен газов револвер „ Байкал “ и носел силиконови ръкавици.

Оръжието бе открито разглобено и прикрито в каменен дувар откакто в следствието бе включен голям кадрови запас на Министерство на вътрешните работи. Извършителят, 36-годишният Иван Господинов Иванов бе арестуван на 6 август, в хода на досъдебното производства се обясни, че убийството е поради спор към продажбата овощна градина.
Според осведомени Господинов през 2018-а продал на Стоянов имота и сякаш договорката била напълно естествена. След време обаче показал искания за парцела, защото насажденията там били с пари от европроект, а срокът за възобновяване не бил изминал.

Новият притежател отказал да върне назад градината, защото направил спомагателни усъвършенствания. Предполага се, че това е било в основата на разногласието, който от чисто устен е стигнал до пукотевица от упор.

Куршумите бяха открити разпръснати по цялото тяло на жертвата, стрелецът е бил на разстояние от единствено метър и половина – два. Два от патроните попаднали в главата на Стоянов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР