2-годишното момиченце, малтретирано от майка си, е починало, предава 24

...
2-годишното момиченце, малтретирано от майка си, е починало, предава 24
Коментари Харесай

Почина 2-годишното момиченце, малтретирано от майка си

2-годишното момиченце, измъчвано от майка си, е умряло, предава „ 24 часа “. Малката Севда бе приета в болница в Пловдив с тежки пострадвания вечерта на 23 септември. Детето беше настанено в Детската клиника на УМБАЛ „ Свети Георги “ с черепно-мозъчна контузия и раздран бял дроб. По тялото му имаше и следи от ухапвания и осиновителката му – 41-годишната Анка Михайлова. При разпитите тя беше обяснила, че момиченцето е паднало от леглото и тя го е хапала, с цел да го свести. Лекарите обаче решили, че такива контузии няма по какъв начин да са резултат от рухване от легло, и се обадили в полицията.

Михайлова е в ареста от задържането си. Тя беше упрекната в нанасянето на тежка телесна щета от Районната прокуратура в Пловдив, само че след гибелта на детето със случая би трябвало да се заеме Окръжната. Там ще преценяват дали да обвинят Анка Михайлова в ликвидиране и каква тъкмо да бъде правната подготовка.

Михайлова бе оставена за непрекъснато зад решетките с решения на два правосъдни състава. Преди дни Пловдивският областен съд удостовери определението на Районния съд в Пловдив. С него по отношение на нея е взета най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Жената, която е осиновителка на детето, бе задържана на 24 септември, откакто лекари от УМБАЛ „ Св. Георги “ в регионалния град алармират в полицията, че при тях е постъпило дете, за което има подозрение за домашно принуждение.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР