2-годишно дете е в критично състояние след падане от втория

...
2-годишно дете е в критично състояние след падане от втория
Коментари Харесай

Дете е в критично състояние след падане от втория етаж в болница във Варна

2-годишно дете е в сериозно положение след рухване от втория етаж на болница " Света Анна " във Варна. Това сподели на изключителна конференция зам.-изпълнителният шеф на лечебното заведения доктор Антон Станев.

 © фотография: АРХИВ
Според първичната информация детето е момче на 2 години. То е паднало от втория етаж на родилното поделение в болничното заведение. Според доктор Антон Станев детето сутринта е намерено на стълбите в двора на лечебния корпус на болничното заведение.

" Момченцето е с тежка черепно-мозъчна контузия, мозъчен кръвоизлив, оток на мозъка и с пострадвания по двата бели дроба. То е в извънредно тежко общо положение ", заяви доктор Антон Станев. Лекарски екип сега оперира потърпевшото дете. По първична информация то не е пациент на болничното заведение, а е било на рандеву в родилното поделение.

Според доктор Антон Станев детето е било придружавано от двама души, като към момента не е ясно дали те са родителите му. Разследват се детайлите и събитията към случилото се. Образувано е досъдебно произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР