1x е най-евтиният Android смартфон на Alcatel, но това няма

...
1x е най-евтиният Android смартфон на Alcatel, но това няма
Коментари Харесай

Ако не друго, Alcatel 1 става най-евтиният Android Go модел

1x е най-евтиният Android смарт телефон на Alcatel, само че това няма да остане прекомерно дълго. Alcatel започва още един наличен Android Go телефон, който евентуално ще бъде даже по-евтин от този 1x.Новият Alcatel 1 губи буквата „x“, само че пък става най-евтиният Android Go смарт телефон, стартиран от китайската компания. Телефонът неотдавна се появи в Русия, само че към момента ни остава да научим повече детайлности за неговата наличност и цена.
Обаче към този момент знаем, че Alcatel 1 работи с Android Go и употребява непретенциозен 5-инчов екран с резолюция 480 x 960 пиксела и съответствие 18: 9. Тъй като е толкоз на ниска цена, смарт телефонът включва единствено 5-мегапикселова задна камера и второстепенен селфи датчик с 2 мегапиксела.

Както се очакваше, чипът вътре е изработен от MediaTek и употребява четири ядра, които работят на 1.3GHz. MediaTek MT6739 се добавя от 1 GB RAM и 8 GB разширяемо място за предпазване. Като още варианти, Alcatel 1 предлага поддръжка на LTE функционалност с двойна SIM карта.

Очакваме Alcatel да разгласи какъв брой ще коства най-новия смарт телефон за Android Go, само че сигурно цената ще бъде супер ниска. Ако в действителност смятате да го закупите, когато се продава във вашата страна, може да желаете да знаете, че ще бъде налице в златно, синьо, и черно.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР