19 мигранти са задържани от началото на 2024 годин на

...
19 мигранти са задържани от началото на 2024 годин на
Коментари Харесай

19 задържани мигранти в Кюстендилско от началото на 2024 г.

19 мигранти са арестувани от началото на 2024 годин на западната граница в Кюстендилско, а Районният съд-Кюстендил  е взел ограничения за неотклонение против тях, оповестяват от правораздавателното ведомство.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 1452
Новият миг, е че отбраната апелира разпоредените ограничения, а бежанците остават в ареста с дни.

Последният случай е с двама жители на Тунис, арестувани в землището на село Каменичка Скакавица, на към 2 300 м. от 94 гранична пирамида, обозначаваща линията на държавната граница със Северна Македония, осведоми БНР.

Мъжете с инициали  А. Д. и К. Б. имат регистрационна карта на чужденец, издадена от Държавната организация за бежанците. при Министерски съвет. В ареста са и трима малолетни мароканци, на 16 и 17 години, арестувани в гориста околност в региона на ГКПП-Гюешево, чака се насрочване на правосъдно съвещание по повдигнатите им обвинявания.

Следственият арест в Кюстендил е претъпкан със арестувани, в някои от случаите те се транспортират до ареста в Благоевград, споделиха магистрати. Прави усещане, че до момента най-често мигранти бяха арестувани в региона на Трекляно. Сега такива случаи там няма, разясняват локалните хора.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР