19 мъже с повдигнати обвинения13 деца са заличени от онлайн

...
19 мъже с повдигнати обвинения13 деца са заличени от онлайн
Коментари Харесай

В Австралия заличиха 13 деца от онлайн мрежа за посегателства

19 мъже с повдигнати обвинявания

13 деца са заличени от онлайн мрежа за похищения над деца, съобщи австралийската федерална полиция, представена от ДПА.

Сигурността на децата е обезпечена след следствие против комплицирана онлайн мрежа за похищения над деца. На 19 мъже са повдигнати обвинявания.

Разследването на федералната полиция е почнало през предходната година, когато ФБР споделило разследваща информация за австралийски членове на мрежата, в която били споделяни материали с похищения над деца в така наречен тъмна част на интернет (dark web).

: 13 Australian children have been rescued under an international investigation into a sophisticated online child abuse network.

19 men around the country have been charged with a total of 138 offences.

MORE:

Членовете на мрежата употребявали програмен продукт, с цел да споделят анонимно файлове, да си поддържат връзка между тях и да си подсигуряват достъп до уеб страници в границите на мрежата, осведоми Българска телеграфна агенция.

Полицията съобщи, че част от децата, които са заличени от мрежата, са станали директни пострадали, а други са заличени като превантивна мярка.

Австралийската федерална полиция съобщи, че гарантирането на сигурността на децата и изправянето на виновниците пред правораздаването постоянно е приоритет за силите на реда. Полицията акцентира, че следствието е станало допустимо единствено с помощта на съдействието с ФБР.

" Гледането, разпространяването и производството на материали с похищения против деца е извънредно закононарушение ", съобщи австралийската полиция.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР