19-годишно момиче твърди, че е забременяло от зъл дух, съобщава

...
19-годишно момиче твърди, че е забременяло от зъл дух, съобщава
Коментари Харесай

Девствена тийнейджърка забременя от зъл дух

19-годишно момиче твърди, че е забременяло от злобен дух, оповестява MSN.

Младата колумбийка твърди, че в никакъв случай не е правила секс, само че все пак чака бебе. Когато цикълът ѝ просрочен и майка ѝ я завела на гинеколог, положението ѝ било доказано.

В ефира на локален ефирен канал момичето споделя, че татко на детето ѝ е злобен дух. Тя прибавя, че малко преди визитата при гинеколога, почнала да сънува странни сънища и усещала свръхестествено наличие в стаята. Колумбийката признава, че всичко това е мъчно за поверие, само че няма различен метод, по който може да изясни бременността си, написа още.

Интересното е, че майката на бременната тийнейджърка поддържа версията на щерка си за случилото се.

Историята на колумбийската Дева Мария провокира оживена полемика в мрежата. Някои интернет консуматори считат, че момичето си е измислило всичко, тъй като не желае родителите ѝ да узнаят истината за неодобрено отношение с мъж.

Други пък допускат, че момичето не помни нищо, тъй като е било пияно или дрогирано, а по-късно изнасилено.

Намират се и такива, които одобряват думите ѝ за чиста монета и декларират, че човек би трябвало да остава отворен за случаи, които науката не може да изясни.

„ Тя приказва истината, чувал съм за сходни неща и преди. Последното, което родителите ѝ би трябвало да създадат, е да я изгонят от къщата “, написа един от почитателите на теорията за злия дух.

Fakti.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР