19-годишният Радослав Антонов е мъжът, който заключил, пребил и обръснал

...
19-годишният Радослав Антонов е мъжът, който заключил, пребил и обръснал
Коментари Харесай

Първо в BulNews! Вижте кои са насилникът от Видин и неговата жертва /снимки/

19-годишният Радослав Антонов е мъжът, който заключил, пребил и обръснал главата на приятелката си във Видин, научи извънредно организация BulNews. Жертвата на насилника пък е 22-годишната Славка Росенова. 
Припомняме, че сигнал за зверството бе подаден през вчерашния ден. Видинчанка алармирала в районното ръководство за нанесен побой на внучката ѝ от младежа, с който преди време е живеела на фамилни начала. Органите на реда открили, че за времето от 12 ч. на 30 юли до 6.30 ч. на 2 август Радослав държал в дома си срещу волята ѝ Славка. През това време той ѝ нанесъл побой и остригал косата ѝ с ножица.  



В момента момичето е със счупени нос и ребра, оповестиха нейни другари в обществената мрежа. По думите им, Радослав я душил с колан. Против волята си е била принудена от него да снима интимни фотоси и клипове, на които ясно се чува по какъв начин плаче, споделят още близки на момичето. 
В продължение на една година Славка е подавала тъжби против насилника, допълват нейните приятелки. От прокуратурата потвърдиха, че е имало издадена ограничаваща заповед против него. Това обаче не го спряло да извърши бруталното безчовечие. 



Близките на пострадалата желаят да дадат публичност на случая и приканват обществото за съпричастност. През последните дни цяла България се сплоти против насилието над дами след случая с Дебора.  
„ Нито едно човешко създание не заслужава да бъде насилвано по какъвто и да било метод “, безапелационни са приятелите на Славка и приканват всички да се пазят и да не търпят да са жертви на тормоз.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР