19-годишният Петър Георгиев, който помете с БМВ-то си пет коли

...
19-годишният Петър Георгиев, който помете с БМВ-то си пет коли
Коментари Харесай

Момчето, арестувано заради ударените коли в Пловдив, на свобода срещу 5000 лв.

19-годишният Петър Георгиев, който опустоши с БМВ-то си пет коли в пловдивския регион „ Тракия ” в понеделник, е освободен под парична гаранция от 5000 лева през днешния ден с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Това оповестиха за DarikNews от пресцентъра на Апелативна прокуратура в Пловдив. Оттам прецизираха, че против младежа е формирано досъдебно произвеждане по член 270 от Наказателния кодекс, за противопоставяне на органите на полицията да изпълнят отговорностите си. 



Припомняме, че Георгиев има престъпни прояви.  През 2016 година,  единствено на 16 години, той е направил кражба,  оповестиха от полицията. След като е бил арестуван, младежът не съдействал на полицията, като отказал да бъде тестван за алкохол и опиати. 

Резултатите от взетата на момчето кръвна проба към момента не са известни.

Междувременно локален уебсайт в Пловдив писа, че в колата на Петър, прочут още като Петьо Боксьора под тепетата, е открита огромна сума пари. От прокуратурата обаче нито отхвърлиха, нито потвърдиха информацията. Говорителят на Районна прокуратура и зам.-районен прокурор Атанас Илиев акцентира, че няма да разяснява елементи във връзка с фактологията, обвързвана с следствието. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР