19-годишният Митко Михайлов Насков бе осъден на 16 години затвор,

...
19-годишният Митко Михайлов Насков бе осъден на 16 години затвор,
Коментари Харесай

Българин изнасили брутално младо момиче в Англия

19-годишният Митко Михайлов Насков бе наказан на 16 години затвор, откакто изнасилил и се гаврил с младо момиче в Скарбъроу, Северен Йоркшир. Младежът бил сниман на охранителни камери в центъра на града, на които се вижда по какъв начин дебне и преследва своята жертва, която в никакъв случай не бил срещал преди този момент. Момичето се прибирало вкъщи след вечер на открито с приятелки.

След като я издебнал в тъмна и дребна уличка, той я нападнал, сграбчил и притиснал към стената. Момичето, на не повече от 16-17 години, молила Насков да спре, той обаче й споделил: " Всичко е наред ", след което я изнасилил още веднъж. В един миг спрял, с цел да види дали някой не ги гледа и траял. Прекратил нападението си, едвам откакто три дами чули виковете на дамата и го изгонили.

Мъжът избягал, само че по-късно бил хванат от служителите на реда. Съдията споделил при произнасянето на присъдата: " За всяка жена би било призрачен сън да срещне човек като теб. " Насков ще бъде депортиран в България, когато обаче излежи своята присъда.

Българският жител е бил в Обединеното кралство единствено два месеца, преди да извърши ужасяващото и брутално нахлуване на 12 август предходната година. Когато бил открит и задържан, Насков отказал да дава отговор на въпросите на следователите и не дал ДНК проба. Въпреки доказателствата против него, Насков отхвърля закононарушенията, принуждавайки момичето да преживее още веднъж своя пъкъл в съда.

Ключов миг се оказва запис от камера, която го е записала по какъв начин бяга без риза, разкривайки огромна татуировка на гърдите му, която бе употребявано като доказателство за идентифицирането и осъждането му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР