19-годишният Марин Петков ще застане на върха на атаката за

...
19-годишният Марин Петков ще застане на върха на атаката за
Коментари Харесай

Мъри ще опита да реши проблемите в атака с 19-годишен национал

19-годишният Марин Петков ще застане на върха на офанзивата за днешното посещение на Черно море. Станимир Стоилов няма огромен избор за нападението си и ще заложи на българския национал. Младокът се регистрира с четири попадения за 384 минути на терена и през днешния ден против моряците ще се надява да удължи головия си актив, осведоми " Тема Спорт ".

По крилата още веднъж Мъри ще се довери на бразилците Уелтън и Роналдо, макар че в последните мачове двамата не способстват с нищо за играта на сините в нападателен проект. Първият има единствено едно попадение от началото на сезона (б.а. - при успеха с 2:0 над ЦСКА), до момента в който вторият осъществя също един гол, само че се отличи и с три асистенции.

Единствената алтернатива за Стоилов е в средата на терена. Мъри ще се надява Филип Кръстев да е подготвен за мача и да може да го употребява. При това състояние националът ще си партнира с Абдулахи Шеху, който ще замести санкции Краев, а малко зад нападателя ще работи Георги Миланов. Съществува вид и юношеският национал Асен Митков да играе до нигериеца, само че това ще се случи единствено в случай че Кръстев не е възобновен за днешния дуел.

В отбраната на Левски, пред Пламен Андреев, още веднъж ще се заложи на Жереми Петрис и Цунами по фланговете, а в сърцето на защитата ще са Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба.
 Черно море ще опита да задълбочи рецесията в Левски
Черно море ще опита да задълбочи рецесията в Левски

Двубоят е от 17:15 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР