19-годишният българин Никола Колев е осъден от британски съд за

...
19-годишният българин Никола Колев е осъден от британски съд за
Коментари Харесай

19-годишен българин, разпространявал порнографски снимки с деца, отива в британски затвор

19-годишният българин Никола Колев е наказан от английски съд за притежанието и разпространяването на нецензурен фотоси с деца, оповестява изданието BirminghamLive.

Тийнейджърът е арестуван преди три години, откакто службите попадат на фотоси с деца, популяризирани в обществена мрежа. Полицията открива в компютъра на 16-годишния тогава юноша нецензурен фотоси с деца на възраст сред 1 и 10 години.

Пред съда в Шросбъри Колев декларирал, че по този метод опитвал да преодолее последствията от обществената изолираност по време на локдауна.

Адвокатът му Робърт Едуъртс е изискал по-леко наказване поради обстоятелството, че Никола осъзнава какво е направил и пробва да се усъвършенства. Според Едуъртс по време на пандемията и локдауна той е попаднал на българска чат стая, а присъединяване му в нея му давало чувството за “идентичност ”.

Адвокатът е безапелационен, че Колев не е употребявал фотосите, с цел да изпитва полово наслаждение, съобщи БГВойс. 

Младежът има две повдигнати обвинения – за владеене и разпространяване на нецензурен материали с деца.

По тези обвинявания той е наказан на 12 месеца условно с две години отсрочено деяние – в случай че в този интервал извърши друго закононарушение, Колев ще би трябвало да излежи присъдата си в ареста.

Освен това в границите на 20 дни младежът ще би трябвало да взе участие в рехабилитационна стратегия и да заплати санкция от 425 паунда. Има и издадена заповед за 10 години, като в този интервал той ще бъде под непрекъснат контрол от службите.

Съдията по делото е приел като смекчаващо виновността събитие възрастта, на която е бил Колев, когато е направил действията. Затова му е присъдил половината от наказването, което би било наложено на възрастен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР