19-годишната Александра Соренсен вдъхва живот на приказните рокли на принцесите

...
19-годишната Александра Соренсен вдъхва живот на приказните рокли на принцесите
Коментари Харесай

19-годишно момиче пресъздава роклите на принцесите от Дисни

19-годишната Александра Соренсен вдъхва живот на приказните рокли на принцесите на Дисни. Тя не се нуждае от магьосница, с цел да сътвори балната си рокля, защото може да я ушие сама. Младото момиче пресъздава визията на обичаните Бела, Пепеляшка, Анастасия и Елза.

Талантливата американка стартира да шие по време на пандемията от COVID-19 и карантината. Работата ѝ обаче към този момент е следена от повече от 2,4 милиона души в ТикТок и 1,1 милиона души в Инстаграм.

„ Бях отегчена по време на карантината и видях рокля онлайн, която желаех да ушия. Нещо ме накара да я пресъздам. Всичко стартира тогава и се забавлявах толкоз доста, че продължих да го върша “, споделя момичето. Тя за първи път става шлагер в мрежата през 2020 година с бална рокля, въодушевена от Бела от „ Красавицата и звяра “.

" Бях виждала други създатели в ТикТок да вършат сходни неща и изглеждаше в действителност страховит и занимателен метод да споделя това, което върша. Започнах да обявявам видеоклипове за направата на роклите и това беше в действителност сполучливо “, споделя Александра. Креативното момиче споделя, че в този момент желае да трансформира занимателното си занимание в своя кариера.

В тази изложба ще ви разкажем по какъв начин стартира това прелестно начинание!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР