19-годишен русенец излъгал в спешното отделение на местна болница, че

...
19-годишен русенец излъгал в спешното отделение на местна болница, че
Коментари Харесай

Русенец излъгал лекари и полицаи, че е блъснат от кола, за да не отиде на работа

19-годишен русенец излъгал в незабавното поделение на локална болница, че е блъснат от автомобил. Оказало се, че младежът просто не желае да отиде на работа. За случая оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе.

Днес в 10:35 часа в полицията се обадили от незабавното поделение и съобщили, че при тях е постъпил юноша с леко пострадване на крайници. Той обяснил, че е бил блъснат от лек автомобил в региона на кръстовището до Пантеона, сокато си вървял.

В болничното заведение дошъл полицейски екип за изясняване на случая. Пред чиновниците 19-годишният дал същото пояснение, само че на някои уточняващи въпроси отговарял уклончиво. Униформените подхванали дейности по търсене на лидера. Потърсили очевидци, разговаряли и с хора, които живеят в региона, прегледали записи от охранителни камери, само че не открили да има пътно произшествие.

Когато споделили това на младежа, той с признал, че е заблудил лекарите и служителите на реда, тъй като не желал да върви на работа и трябвало да си измисли основателна причина. Случаят е документиран, следва да бъде докладван и в прокуратурата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР