19 годишен дагестанец е окървавил Сургут, обявиха руските медии. Името

...
19 годишен дагестанец е окървавил Сургут, обявиха руските медии. Името
Коментари Харесай

Ужасяващи разкрития от последните минути за касапницата в Сургут! Появи се СНИМКА на 19-годишния дегестанец Артур, окървавил руския град!

19 годишен дагестанец е окървавил Сургут, оповестиха съветските медии. Името му е Артур Хаджиев. Баща му Ламетулах Хаджиев бил добре прочут на управляващите, които го водят на доклад като екстремист и почитател на радикални религиозни течения, написа " Стандарт ".
Появи се информация, че е арестуван още един човек, който бил съпричастен към офанзивата. От полицията отхвърлиха това. Те оповестиха, че зад офанзивата с нож стои локален гражданин, който бил роден през 1994 година Първоначално се смяташе, че това е Бобичел Абдурахманов.

В нападателят, който бе погубен от полицията, е открита и подправена бомба. Припомняме, че 8 души са потърпевши при нападението.

Преди минути пък терористичната формация " Ислямска страна " съобщи, че стои зад офанзивата в съветския град. Това беше обявено от осведомителната организация „ Амак “, която е обвързвана с екстремистката организация.

Агенция БЛИЦ по-рано разгласява видео от мястото, където се е разиграла кървавата преживелица.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР