18 военнослужещи бяха убити в афганистанската провинция Хелманд след взрив

...
18 военнослужещи бяха убити в афганистанската провинция Хелманд след взрив
Коментари Харесай

Най-малко 18 военнослужещи загинаха при атентат в Афганистан

18 военнослужещи бяха убити в афганистанската провинция Хелманд след гърмеж на кола-бомба. По-късно талибаните поеха отговорност за случая.

Експлозията е станала в неделя вечерта в региона на Нахре Серадж. Бомбата е избухнала покрай контролния пункт на Афганистанската национална войска и Дирекцията за национална сигурност.
Обстрел край демитализираната зона сред Северна и Южна Корея Засега аргументите за обстрела остават тайнственост, само че съгласно южнокорейската войска е „ малко евентуално “ той да е бил тенденциозен
Според източници контролно-пропускателният пункт е бил изцяло погубен, оповестява РИА Новости.

В Афганистан има борба сред държавните сили и бойците на радикалното талибанско придвижване, което по-рано завзе забележителна територия в селските региони на страната и предприе офанзива върху огромни градове.
Прецедент ли е мистериозното неявяване на Ким Чен-ун Двудседмичното неявяване на севернокорейския водач провокира спекулации и клюки
Освен това в страната се ускори въздействието на терористичната формация „ Ислямска страна “. Афганистанските Национални сили за защита и сигурност организират взаимни антитерористични интервенции в цялата страна.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР